toczygroszek 8 Posted June 6, 2010 I po evencie! Pogoda była wyśmienita, ekipa również. Pojawiło się kilku niespodziewanych gości. CITO bardzo sprawnie i fajnie wypadło. Dziękuję wszystkim za przybycie, było mi miło Was gościć. Zapraszam w moje rejony ponownie, bo keszek nie ubywa, a wręcz przeciwnie Quote Share this post Link to post
+Thathanka 11 Posted June 7, 2010 Było wyśmienicie pod każdym względem. Bardzo doceniam pomoc i zaangażowanie Toczygroszka i cieszę się, ze mogliśmy sobie ze wszystkimi pogawędzić (z jednymi więcej, z innymi mniej). Teraz pozostało mi odespanie tego wyjazdu. Quote Share this post Link to post
toczygroszek 8 Posted June 7, 2010 Z przykrością jednak stwierdzam, że Czesi powinni zawstydzić polskich geocacherów. Narobili chyba z kilkanaście FTFów, a Polacy tylko jednego i to głównie dla tego, że został opublikowany już po wyjeździe Czechów z domu. Specjalnie nawet z kilkoma skrytkami poganiałem reviewera, żeby były gotowe przed eventem, ale przez Polaków zostały nie ruszone. Nawet była jedna w samym Tarnowie... Quote Share this post Link to post
+Thathanka 11 Posted June 7, 2010 przez Polaków zostały nie ruszone. Nawet była jedna w samym Tarnowie... Ja próbowałem i to z poświeceniem (buty ciągle mam mokre), ale Bem mnie przerósł. Gdybym poważniej potraktował Twoje słowa o przywiezieniu kaloszy, nie przywoziłbym tarnowskich mokradeł do Gdańska. Quote Share this post Link to post
+Thathanka 11 Posted June 7, 2010 Nawet była jedna w samym Tarnowie... Przeglądam teraz FTF-y Czechów i faktycznie widzę, ze przeszła mi koło nosa okazja (Tarnów - Mury Miejskie / City Walls). Gdybym tylko wiedział o jej istnieniu... W czasie jej publikacji już byłem w drodze, bo do Tarnowa mam dalej niż Czesi. Quote Share this post Link to post
+kedzik 0 Posted June 7, 2010 my przyjedziemy z nemrodkiem jak juz wszstko wyschnie i bedzie piekna pogoda, ale jka by w sierpniu mialo lac to wezmiemy naturalnie kalosze i auto z napedem na 4 kola... hehe Quote Share this post Link to post
+Thathanka 11 Posted June 7, 2010 wezmiemy naturalnie kalosze Najlepiej takie przynajmniej do kolan. Poważnie. Quote Share this post Link to post
kwieto 0 Posted June 7, 2010 Ech, gdybym dotarł, to mógłbym "przyszpanować" butkami idealnymi na takie warunki: http://www.gadgetgrid.com/wp-content/uploa...vefingers21.jpg Oczywiście na vibramie ;"P Quote Share this post Link to post
toczygroszek 8 Posted June 7, 2010 my przyjedziemy z nemrodkiem jak juz wszstko wyschnie i bedzie piekna pogoda, ale jka by w sierpniu mialo lac to wezmiemy naturalnie kalosze i auto z napedem na 4 kola... hehe Dajcie znać, jak będziecie się wybierać, to możemy się spotkać. Auto z napędem na 4 koła w zasadzie się nie przyda, bo albo są miejsca gdzie si8ę dojeżdża normalnym albo w ogóle się nie da/nie wolno dojechać. Co do gumiaków to jeśli pogoda się utrzyma, to w przyszłym tygodniu pewnie już będzie sucho, ale pojawiła się inna plaga - komary. Liczne rozlewiska stworzyły doskonałe warunki do ich rozwoju, wczoraj byłem coś założyć i takiej chmary jeszcze nigdy nie widziałem. Chyba zainwestuję w moskitierę Jeszcze trochę FTF-ów zostało, ale w większości wymagają spaceru po lesie albo górach. Quote Share this post Link to post
toczygroszek 8 Posted June 10, 2010 Słuchajcie - kto ma tego geocoina: http://www.geocaching.com/track/details.as...dc-aa20b6cf51ae Quote Share this post Link to post
+Thathanka 11 Posted June 10, 2010 Może emkape, ale oni mają teraz ograniczony dostęp do sieci. Ja swoje wszystkie zalogowałem. Quote Share this post Link to post
+ejohexteam 0 Posted June 12, 2010 my też już wszystkie zalogowaliśmy Quote Share this post Link to post