toczygroszek Posted June 6, 2010 Author Share Posted June 6, 2010 I po evencie! Pogoda była wyśmienita, ekipa również. Pojawiło się kilku niespodziewanych gości. CITO bardzo sprawnie i fajnie wypadło. Dziękuję wszystkim za przybycie, było mi miło Was gościć. Zapraszam w moje rejony ponownie, bo keszek nie ubywa, a wręcz przeciwnie Quote Link to comment
+Thathanka Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Było wyśmienicie pod każdym względem. Bardzo doceniam pomoc i zaangażowanie Toczygroszka i cieszę się, ze mogliśmy sobie ze wszystkimi pogawędzić (z jednymi więcej, z innymi mniej). Teraz pozostało mi odespanie tego wyjazdu. Quote Link to comment
toczygroszek Posted June 7, 2010 Author Share Posted June 7, 2010 Z przykrością jednak stwierdzam, że Czesi powinni zawstydzić polskich geocacherów. Narobili chyba z kilkanaście FTFów, a Polacy tylko jednego i to głównie dla tego, że został opublikowany już po wyjeździe Czechów z domu. Specjalnie nawet z kilkoma skrytkami poganiałem reviewera, żeby były gotowe przed eventem, ale przez Polaków zostały nie ruszone. Nawet była jedna w samym Tarnowie... Quote Link to comment
+Thathanka Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 przez Polaków zostały nie ruszone. Nawet była jedna w samym Tarnowie... Ja próbowałem i to z poświeceniem (buty ciągle mam mokre), ale Bem mnie przerósł. Gdybym poważniej potraktował Twoje słowa o przywiezieniu kaloszy, nie przywoziłbym tarnowskich mokradeł do Gdańska. Quote Link to comment
+Thathanka Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Nawet była jedna w samym Tarnowie... Przeglądam teraz FTF-y Czechów i faktycznie widzę, ze przeszła mi koło nosa okazja (Tarnów - Mury Miejskie / City Walls). Gdybym tylko wiedział o jej istnieniu... W czasie jej publikacji już byłem w drodze, bo do Tarnowa mam dalej niż Czesi. Quote Link to comment
+kedzik Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 my przyjedziemy z nemrodkiem jak juz wszstko wyschnie i bedzie piekna pogoda, ale jka by w sierpniu mialo lac to wezmiemy naturalnie kalosze i auto z napedem na 4 kola... hehe Quote Link to comment
+Thathanka Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 wezmiemy naturalnie kalosze Najlepiej takie przynajmniej do kolan. Poważnie. Quote Link to comment
kwieto Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Ech, gdybym dotarł, to mógłbym "przyszpanować" butkami idealnymi na takie warunki: http://www.gadgetgrid.com/wp-content/uploa...vefingers21.jpg Oczywiście na vibramie ;"P Quote Link to comment
toczygroszek Posted June 7, 2010 Author Share Posted June 7, 2010 my przyjedziemy z nemrodkiem jak juz wszstko wyschnie i bedzie piekna pogoda, ale jka by w sierpniu mialo lac to wezmiemy naturalnie kalosze i auto z napedem na 4 kola... hehe Dajcie znać, jak będziecie się wybierać, to możemy się spotkać. Auto z napędem na 4 koła w zasadzie się nie przyda, bo albo są miejsca gdzie si8ę dojeżdża normalnym albo w ogóle się nie da/nie wolno dojechać. Co do gumiaków to jeśli pogoda się utrzyma, to w przyszłym tygodniu pewnie już będzie sucho, ale pojawiła się inna plaga - komary. Liczne rozlewiska stworzyły doskonałe warunki do ich rozwoju, wczoraj byłem coś założyć i takiej chmary jeszcze nigdy nie widziałem. Chyba zainwestuję w moskitierę Jeszcze trochę FTF-ów zostało, ale w większości wymagają spaceru po lesie albo górach. Quote Link to comment
toczygroszek Posted June 10, 2010 Author Share Posted June 10, 2010 Słuchajcie - kto ma tego geocoina: http://www.geocaching.com/track/details.as...dc-aa20b6cf51ae Quote Link to comment
+Thathanka Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Może emkape, ale oni mają teraz ograniczony dostęp do sieci. Ja swoje wszystkie zalogowałem. Quote Link to comment
+ejohexteam Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 my też już wszystkie zalogowaliśmy Quote Link to comment
Recommended Posts