+Spider Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Czy tylko mi dzisiaj GC działa strasznie powoli? Quote Link to comment
+wantsky Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Mi też, coś musiał się dziać na bazach chyba, bo nawet w aplikacji Androidowej dzisiaj rano pojawiało mi się raz za razem "Failed to connect to geocaching.com" Quote Link to comment
+Spider Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 (edited) Widzieliście zmiany na stronie ze skrytkami? Niestety w nowym menu zapomnieli dodać logów "owner maintenance" i "update coordinates". Trzeba wybrać jakiś inny log i dopiero po przekierowaniu na stronę z dodawaniem logu z listy wybrać jeden z tych dwóch powyższych typów. Edited July 2, 2013 by Spider Quote Link to comment
+Thathanka Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Po wczorajszej przerwie strona czesto mi sie krzaczy wypluwajac "500 - Server Error". Tez tak macie, czy to tylko u mnie? Quote Link to comment
andpaw88 Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 u mnie chodzi troszkę ociężale ale działa... Quote Link to comment
+Murazor Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Dużo rzeczy się krzaczy w ostatnich dniach... Quote Link to comment
+Spider Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Nie wiem czy zwróciliście na to uwagę, ale ostatnio na GC wprowadzono kilka zmian: 1) Zmiana "Stages of Milticache" na "Physical Stage" oraz "Question to Answer" na "Virtual Stage" - moim zdaniem terez jest lepiej bo od razu wiadomo o co chodzi 2) Nie ma już rozmiaru "Not chosen". Dla Eventów i EC automatycznie ustawia się "Other", tak więc w badżach może być zamieszanie Quote Link to comment
+Murazor Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 1) Zmiana "Stages of Milticache" na "Physical Stage" oraz "Question to Answer" na "Virtual Stage" - moim zdaniem terez jest lepiej bo od razu wiadomo o co chodzi Fakt, ma sens. 2) Nie ma już rozmiaru "Not chosen". Dla Eventów i EC automatycznie ustawia się "Other", tak więc w badżach może być zamieszanie Za 'adery" i "notczoseny" i tak badży nie było. Quote Link to comment
+Spider Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Długo ten update forum trwał... I niestety coś wyszukiwarka na forum nie działa. Quote Link to comment
Recommended Posts