+Mosznir Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 (edited) Elo Skoro pogoda nie sprzyja chowaniu, może to czas żeby uporządkować swoją okolicę z nieaktywnych skrzynek? U mnie jest przynajmniej kilka skradzionych, które od dłuższego czasu wiszą jako tymczasowo niedostępne, dwie nawet są aktywne. (Oczywiście piszę o keszach schowanych przez kogoś innego , a nie własnych. Szpecą mi one mapkę i zawyżają statystyki. ) Czy żeby je usunąć trzeba pisać do DarkLorda, czy jeśli dam w logu "needs archived" to reviewier zostanie o tym powiadomiony i zajmie się tym ? Fajnie jakbyście Wy w swojej okolicy zrobili to samo:). Pozdrawiam. Edit: Znalazłem odp w FAQ , ale apel nadal aktualny Edited January 11, 2010 by Mosznir Quote
+Spider Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Jeśli wpiszesz log "needs archived" to reviewer zostanie o tym powiadomiony. Ja natomiast w inny sposób porządkuję okolicę. Jeśli skrytka zaginęła a autor nie bawi się już w Geocaching to proszę go o oddanie skrytki do adopcji. Skrytkę adoptuję przez specjalnie do tego celu stworzone konto. W ten sposób przywróciłem już dwie skrytki a trzecia jest w trakcie reaktywacji. Konto: http://www.geocaching.com/profile/?guid=eb...13-778aba29f1ba P.S. Jeśli jesteś zainteresowany wskrzeszaniem skrytek przy pomocy tego profilu to napisz do mnie na priv na GC. Quote
+RobertPL Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 (edited) ale apel nadal aktualny Mi udało się osunąć jedną nie aktywną skrzynkę w okolicach Zakopanego GC1E68Y. Na OC jest nadal i niech tak zostanie - w końcu to open. Użytkownik całkowicie przestał interesować się skrzynkami. Z archiwizowaniem nie było problemu. P.S. Jeśli jesteś zainteresowany wskrzeszaniem skrytek przy pomocy tego profilu to napisz do mnie na priv na GC. Świetny pomysł, dziś jeszcze napiszę. Edited January 12, 2010 by Robert_M Quote
Recommended Posts