toczygroszek Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Nisąc go nadwyrężyłem sobie nieco ramię Quote Link to comment
+TomPL Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Nisąc go nadwyrężyłem sobie nieco ramię Może by tak temu TB kółka dorobić i jakiś uchwyt - jak walizka by się turlał Quote Link to comment
toczygroszek Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 jak walizka by się turlał Bez aluzji proszę A wracając do tematu eventu - na prawdę było super, kto nie był niech żałuje. Zwłaszcza ten, kto być mógł, a nie był Uczestnicy juz pytaja o następny event, więc może ktoś by się podjął organizacji? Odrazu ostrzegam, że im bliżej granicy czeskiej tym więcej będzie Czeskich geocacherów. Niebawem wiosna, więc można zrobić coś w plenerze. Może ktoś inny tym razem się tym zajmie? Ja pomogę jakby co. Quote Link to comment
+Mosznir Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Szkoda że wszystko co fajne w tym kraju musi być tak daleko Quote Link to comment
Recommended Posts