Jump to content

Fin: Geokolikko Tarvitsee Apua


Solarflare

Recommended Posts

Asuuko kukaan kätköilijä Kokkolan lähistöllä? Solarflare's Golden Geocoin MMIV näyttää juuttuneen Lillsandiin (GCH907). Nyt kun vuoden 2005 kolikot ovat jo myynnissä, ajattelin vetää molemmat vanhat pois liikenteestä ja pistää tämänvuotiset tilalle.

 

Jos joku on tulossa Tampereelta Helsinkiin päin, saa siepata toisen kolikoista mukaan ja tiputtaa johonkin pääkaupungin kätköön. (Kiitos etukäteen!)

Link to comment

Tuo Lillsand on kyllä kevään ohjelmassa, mutta aivan näillä lumilla ei vielä viitsi lähteä etsimään ;)

Sama juttu noiden uusien kätköjen kanssa. Paikkoja ja purkkeja on valmiina 'repullinen' ja ne maastoutetaan viimeistään kun lumet lähtevät.

Mutta kevään aikana käyn siellä ja laitan kolikon etelään päin, jos se vielä sieltä löytyy.

Link to comment
Mua jäi nyt vähän askarruttamaan että miksi viime vuoden kolikot täytyy vetää pois liikenteestä. Ei kai niitä nyt vielä liikaa jaloissa pyöri?

Ei pyöri, mutta kadonnut geokolikko on travelbugia paljon harmittavampi. Pohjanmaa on ainakin uutisten perusteella tyypillistä kevättulva-aluetta. Lillsand näyttää kartan perusteella olevan noin 30 metrin päässä Pohjanlahdesta.

 

Pistän tämänvuotisia liikkeelle vähintään saman määrän, mitä vedän viimevuotisia pois liikenteestä. Ja noita vanhojakin voi bongata edelleen esim. Walpuri MMV:ssä Helsingin Ullanlinnanmäellä 1.5. 2005 klo 07:00 alkaen. :ph34r:

Link to comment

Aivan totta, kyse onkin enemmän tuosta omasta 'mukavuudesta'. Tässä kun on hetken aikaa ollut kohtalaisen kylmiä ilmoja. Tarkoitus on, että suurin osa tulevista kätköistä olisi talvikelpoisia. Toisaalta pitää yrittää pitää jonkunlainen taso yllä (tarkoitan itse itselle asetettua vaatimusta). Ettei aivan heittelemällä tulisi laiteltua noita kätköjä. Mutta kyllä nämä tästä.... :huh::ph34r:

Link to comment

Tässä #geocaching.fi -kanavalla heitettiin juuri hyvä idea, että kolikon voi kierrättää eteenpäin virtuaalisestikin. Eli jahka saan nuo nyt jossain vaiheessa haltuuni, pistän ne vanhatkin edelleen liikkeelle vaikka hiukan virtuaalisempana: valokuvaan, tulostan paperille, leikkaan sopivankokoiseksi ja laminoin. Ei haittaa sitten, jos laminoitu läpyskä katoaa joskus.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...