AnimatorGeocaching Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 (edited) Jeśli już jest taki temat to przepraszam, ale nie znalazłem. Korzystacie z http://project-gc.com/ ? [skasowane prez moderatora] Edited March 30, 2015 by nemrodek advertising Quote Link to comment
+lowca Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Do zabawy w geocaching jest zbędny. Do zabawy w statystyki - przydatny. Quote Link to comment
+Murazor Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Do zabawy w geocaching jest zbędny. Tu się nie zgodzę: narzędzia dostarczane przez project-gc a służące do planowania wyjazdów geocachingowych są sporo wygodniejsze niż te oferowane przez Groundspeaka. Więc - choć da się bez nich obejść - są przydatne. Quote Link to comment
+Scout_RB Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Jeśli już jest taki temat to przepraszam, ale nie znalazłem. Korzystacie z http://project-gc.com/ ? [skasowane prez moderatora] Skoro zadajesz takie pytania to znaczy że moje obawy co do serwisów geolegnica i geokeszer, że to przedwczesna inicjatywa na nieznanym gruncie są uzasadnione... Quote Link to comment
+lowca Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Do zabawy w geocaching jest zbędny. Tu się nie zgodzę: narzędzia dostarczane przez project-gc a służące do planowania wyjazdów geocachingowych są sporo wygodniejsze niż te oferowane przez Groundspeaka. Więc - choć da się bez nich obejść - są przydatne. Jakie to narzędzia? Bo pewnie ich nie zauwazyłem. Quote Link to comment
+Stryker Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Poczytaj o wirtualnym gpsie na przykład, na yt jest gdzieś prezentacja. Feature dla płacących, możesz wypróbować za darmo bodajże na tydzień. Mnie akurat to nie przekonuje, ale faktycznie można sobie to i tamto usprawnić, chyba nawet działa też funkcja poszukiwana w innym wątku czyli wyświetlanie na mapie zmienionych współrzędnych mysterek i ich wyróżnianie. Quote Link to comment
+Murazor Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Jakie to narzędzia? Bo pewnie ich nie zauwazyłem. Sporo korzystam z wildcard search, poza tym z narzędzi w menu "tools / map based". Gdy nie ma wiele czasu na przygotowania, zwłaszcza przy wyjazdach zagranicznych, przydatny bywa PQ splitter (potem można obrabiać większe ilości danych offline w GSAK-u). Do bardziej lokalnych działań przydaje się "profile / solved mysteries". Quote Link to comment
+torzec Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 'Discover trackable' też daje radę (zwłaszcza po eventach). Quote Link to comment
Recommended Posts