GCEdo Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Danas sam pronašao i logirao Virtualni Cache koji je zapravo Locationless Cache koji je nekim čudom preživio do današnjeg dana... http://coord.info/GCB652 Dakle, kako biste logirali ovaj Virtualni Cache trebate "pronaći" planinski prijevoj bilo gdje u Europi i priložiti tri slike u logu. Svaki rpijevoj se može logirati samo jednom i svaki cacher može logirati samo jednom ovaj cache. Na listingu se nalazi link na popis prijevoja koji su već iskorišteni u logovima. Ja sam za ovaj cache posjetio prijevoj Hunjka na Medvednici. Bilo mi je zanimljivo iskusiti logiranje Locationless Cachea (što ovaj cache u biti i jeste). Cache je izuzet iz svih distance-related statistika, ali u svim ostalim statistikama se tretira kao normalan cache. Ima i cijela lista ovakvih specijalnih slučajeva, koji su izuzeti iz svih distance-related statistika, a u svim ostalim statistikama se računaju kao normalni cachevi. Riječ je uglavnom o Locationless Cachevima maskiranim u Virtualne Cacheve ili o različitim putujućim cachevima. Listu možete pronaći ovdje: http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=7cf4124c-1061-4412-b79a-7df1df4d8783 Pa eto, ako nekome nedostaje virtualni cache za suvenire u 8. mjesecu, a ima blizu neki planinski prijevoj koji još nije iskorišten, može logirati ovaj zanimljivi Virtualni Cache Quote
+therewolf Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Edo, hvala ti na informaciji. Sin i ja smo danas "skočili" do Sv. Križ Začretja i još malo dalje do Veternice i logirali ovaj cache. Quote
GCEdo Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 Odlicno! To je drugi prijevoj logiran u RH. Quote
Shadowglass Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Ja i cura smo danas ujutro skočili do Velikih Vrata u Samoborskom gorju i također logali ovaj virtualni (naš prvi, nadam se ne i zadnji ). Ujedno smo i postavili jedan vlastiti (tradicionalni, mali) na toj lokaciji. Hvala na informaciji o cacheu! Quote
GCEdo Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 Super, sad imamo i treći prijevoj Nadam se da ćemo uskoro otići i potražiti i tradicionalni cache kojeg ste postavili tamo. Quote
+SiK D. Team Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Danas nakon eventa u Gorskom kotaru sjetili smo se ovoga i logirali prijevoj Gornje Jelenje Edo, hvala ti! Quote
Recommended Posts