+GeoDarco Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 (edited) Generalnie artykuł jest pozytywny, komentarze raczej mniej. Zajawka na głównej b. kontrowersyjna "Ktoś kopie dół pod twoim domem? To może być geocacher. W tę grę bawią się miliony ludzi" Pełny artykuł hf gD PS Fajne te nowe souveniry, chyba najładniejsze jakie się pojawiły... Edited August 3, 2014 by GeoDarco Quote Link to comment
+Spider Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 (edited) Pisałem o tym artykule już kilka dni temu: http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=234196&view=findpost&p=5406447 Dzisiaj artykuł wylądował na głównej GW... Edited August 3, 2014 by Spider Quote Link to comment
GeoFreak PL Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Zajawka na głównej b. kontrowersyjna "Ktoś kopie dół pod twoim domem? To może być geocacher. W tę grę bawią się miliony ludzi" Inspiracja OC gdzie kopanie jest kwintesencją zabawy Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Generalnie artykuł jest pozytywny, komentarze raczej mniej. PS Fajne te nowe souveniry, chyba najładniejsze jakie się pojawiły... O tym nieszczęsnym tekście juz było w watku "kącik medialny" Chyba korektorzy wszyscy na wakacjach- " cashe itp ", a i fotoedytor wykończony upałem- te nieduolne zamazanie kodu na blaszce.... Quote Link to comment
+VladMordock Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 (edited) Artykuł poniżej poziomu dna; przy czym sam autor chyba zdaje sobie sprawę, iż mistrzem swego rzemiosła nie jest, bo podpisuje się tylko inicjałami i nawet nie ma jak mu "informacji zwrotnej" podesłać. Pomyśleć, że ten portal żąda od jakiegoś czasu opłat za dostęp do większości nowych treści. Spodobał mi się natomiast jeden komentarz: Artykuł pisany przez gimbusa.Zabawa dla znudzonych lemingów. Edited August 3, 2014 by VladMordock Quote Link to comment
Recommended Posts