dziedzickrzysiek Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Sprawa wygląda tak: Ostatnio aktualizowałem mapy w moim garminie (etrex 30) i przy okazji8 zaktualizowałem soft. Wszystko śmiga tak jak należy. Jednak po aktualizacji softu pojawiła mi się w menu głównym nowa funkcja "Adventures". Kiedy chcę ją uruchomić dostaję komunikat: "Brak wyników. Zmień parametry szukania.". I tu moje pytanie. Czy wiecie do czego służy ta funkcjonalność i jak ją obsługiwać? Quote Link to comment
nemrodek Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 hmm w BaseCamp - czyli następcy MapSource'a jest taka opcja "Stwórz nową przygodę" - może to o to chodzi. Ja nie wiem bo nie testowałem Quote Link to comment
+GeoDarco Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Bardzo fajna funkcja - choć moim zdaniem spowolniła samego GPS. Generalnie Gramin chce dać Ci możliwość zrobienia, przeglądania i tworzenia różnych wypraw. Można do nich dodać opisy, zdjęcia oraz ślad. W BaseCamp możesz przeglądać wyprawy od innych osób, przesłać je do etrexa i wyruszyć w trasę Quote Link to comment
dziedzickrzysiek Posted July 5, 2013 Author Share Posted July 5, 2013 Bardzo fajna funkcja - choć moim zdaniem spowolniła samego GPS. Generalnie Gramin chce dać Ci możliwość zrobienia, przeglądania i tworzenia różnych wypraw. Można do nich dodać opisy, zdjęcia oraz ślad. W BaseCamp możesz przeglądać wyprawy od innych osób, przesłać je do etrexa i wyruszyć w trasę Czyli funkcjonalność zbliżona do nawigacji "po śladzie", wzbogacona o dodatkowe opcje. Widzę tu raczej zastosowanie jako "wirtualny przewodnik" po jakimś mieście. Może kiedyś skorzystam. Dzięki za odpowiedz Quote Link to comment
Recommended Posts