Rycypiszek 0 Posted June 18, 2013 Jest tu może ktoś z Częstochowy? Quote Share this post Link to post
max2106 0 Posted July 16, 2013 Tak ... od tygodnia zacząłem się interesować geocachingiem, byłem nawet w poszukiwaniu jednej ze skrytek przy okazji spaceru na promenadzie. Niestety nie udało mi się znaleźć, gdyż chodziłem w koło, a była już godzina 21 i komary dawały się we znaki, niebawem spróbuje innej skrytki albo powróce do tej na promenadzie jeszze raz. Quote Share this post Link to post
miszczu 0 Posted August 2, 2013 No widzisz, Rycypszek.Masz więcej szczęścia niż ja, ktoś ci się zgłosił, a mnie z Katowic nikt... Quote Share this post Link to post
Rycypiszek 0 Posted August 2, 2013 Połowa tych którzy się zgłosili to osoby które sam w to wkręciłem więc może i Ty tak spróbuj lepiej chodzić w dwie osoby które nie wiedzą o co chodzi niż samemu Quote Share this post Link to post
+Wiesia.K 2 Posted August 2, 2013 No widzisz, Rycypszek.Masz więcej szczęścia niż ja, ktoś ci się zgłosił, a mnie z Katowic nikt... a pisałes, jak Spider sugerował? Ż drugiej strony- ludność może byc na urlopach/wakacjach w koncu srodek lata... Quote Share this post Link to post