max2106 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Tak ... od tygodnia zacząłem się interesować geocachingiem, byłem nawet w poszukiwaniu jednej ze skrytek przy okazji spaceru na promenadzie. Niestety nie udało mi się znaleźć, gdyż chodziłem w koło, a była już godzina 21 i komary dawały się we znaki, niebawem spróbuje innej skrytki albo powróce do tej na promenadzie jeszze raz. Quote
miszczu Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 No widzisz, Rycypszek.Masz więcej szczęścia niż ja, ktoś ci się zgłosił, a mnie z Katowic nikt... Quote
Rycypiszek Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Połowa tych którzy się zgłosili to osoby które sam w to wkręciłem więc może i Ty tak spróbuj lepiej chodzić w dwie osoby które nie wiedzą o co chodzi niż samemu Quote
+Wiesia.K Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 No widzisz, Rycypszek.Masz więcej szczęścia niż ja, ktoś ci się zgłosił, a mnie z Katowic nikt... a pisałes, jak Spider sugerował? Ż drugiej strony- ludność może byc na urlopach/wakacjach w koncu srodek lata... Quote
Recommended Posts