+heroj_ulice Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 stiže ekipa iz nizozemske TeamCatMolfCub pa smo dogovorili pivce na uobičajenoj lokaciji daklem, mali medo, ponedjeljak 3.9 u 8 navečer... vidimo se tko dolazi? Quote Link to comment
davors Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 stiže ekipa iz nizozemske TeamCatMolfCub pa smo dogovorili pivce na uobičajenoj lokaciji daklem, mali medo, ponedjeljak 3.9 u 8 navečer... vidimo se tko dolazi? Dolazim Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Za mene malo predaleko. Ajde da je u Našicama ili Đakovu, ali ZG neki drugi put. Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted June 5, 2013 Author Share Posted June 5, 2013 u svezi i glede 1k cacheva zagijevih,majinih i moje malenkonsti vidimo se sutra u medvedgradu (savska.vukovarska) na pivi u 6 h slobodno proširite Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted June 5, 2013 Author Share Posted June 5, 2013 u svezi i glede 1k cacheva zagijevih,majinih i moje malenkonsti vidimo se sutra u medvedgradu (savska.vukovarska) na pivi u 6 h slobodno proširite Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Ovo sutra svakako dolazim. Nadam se i na ovaj drugi, ali tko zna sto ce se jos izdesavati do onda... Quote Link to comment
+HR_s00va Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ova vijest svakako vrijedi dva posta, samo, malo sam daleko...pa onda UŽIVAJTE!!! Čestitke svima, zovnem Vas na Skype Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted June 6, 2013 Author Share Posted June 6, 2013 nije event, samo je pivo Quote Link to comment
+bGnjip Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ova vijest svakako vrijedi dva posta, samo, malo sam daleko...pa onda UŽIVAJTE!!! Čestitke svima, zovnem Vas na Skype Ajd budem popio jedno malo crno za tebe Quote Link to comment
+HR_s00va Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Može pivo??? Previše je kasno za službeni event, pa Vas pozivam na jedan neslužbeni: Petak 28.03.2014. 20:00-20:30 Mali Medo - Tkalča Bez predumišljaja, rekapitulacija geocacherskog maratona po Krškom i okolici, a dolaze nam i gosti Dave and Diane(tractionaction) Detalje moram još sa njima dogovoriti, pa je zato klizno vrijeme okupljanja u pivnici. Donesite trackable, dobru volju, grickalice i to... Quote Link to comment
Recommended Posts