+Feri_1 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Sziasztok. Begyűjtöttem egy travel bug-ot, de hiába írom be a geocaching.com-be nem találja meg. Kell egyáltalán valamit rögzítenem? Vagy csak tegyem bele egy másik ládába (amibe persze lehet tarvel bug-ot). Hol tudnák a travel bug-nak utánanézni? Kösz,Feri Quote
+kia71 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Szia, Biztos, hogy geocaching.com-os travel bug? Mar vannak mas, ehhez hasonlo kovetokodos jatekok? 6 karakter hosszu a kod a bug-on? kia71 Quote
+ramgab Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ide írod a kódot: http://www.geocaching.com/track Mit ír ki ? Quote
+Feri_1 Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 Ide írod a kódot: http://www.geocaching.com/track Mit ír ki ? Szia. Kösz a linket, ez kellett Feri Quote
karcsi9641 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Egy post a .hu-ról, hátha itt előbb megjelenik valaki, aki tud angolul: Attibati hozzászólásai | válasz erre | 2012.10.31 21:29:43 (9190) Ez a levél jött az info@-ra, tud neki valaki segíteni? E-maik címe:arian.arentsen@planet.nl Hello, Can you help me please? I am the owner of a travel bug called "Sem's journey". The last log I received about this TB was on 15 August. This log was written by "érdeCache" See the copy below: 08/15/2012 érdeCache posted a note for it Bekijk log I placed it to GCFJBF, but later I read that this cache isn't registrated at geocaching.com. For some information about the cache visit the Hungarian page: geocaching.hu. Sorry! 08/15/2012 érdeCache retrieved it from Paphegyi- és Szépkilátó Hungary Bekijk log Found on our holiday. I can't read Hungarian so I can't see what happened to this TB after August. I guess it's still there. And I would like the TB to be placed in a registered cache so I can follow the journey of this TB. Can you help me? Greetings Arian Quote
+CDNWhiteHawk Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Egy post a .hu-ról, hátha itt előbb megjelenik valaki, aki tud angolul: Na most itt mit és kinek kell segiteni? A kesnél vagy a logoknál senki nem emliti késöbb a TB-t. Tehát nem lehet tudni hogy hol van. Quote
karcsi9641 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Egy post a .hu-ról, hátha itt előbb megjelenik valaki, aki tud angolul: Na most itt mit és kinek kell segiteni? A kesnél vagy a logoknál senki nem emliti késöbb a TB-t. Tehát nem lehet tudni hogy hol van. A TB oldalán egy magyar kesser írta, hogy ő nem tudta mit kell csinálni, és betette egy csak a .hu-n regisztrált ládába. (ha jól értem) El kéne mesélni ennek a hollandnak hogy nálunk kétféle láda van, mert szerintem ezt nem érti Quote
+CDNWhiteHawk Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Egy post a .hu-ról, hátha itt előbb megjelenik valaki, aki tud angolul: Na most itt mit és kinek kell segiteni? A kesnél vagy a logoknál senki nem emliti késöbb a TB-t. Tehát nem lehet tudni hogy hol van. A TB oldalán egy magyar kesser írta, hogy ő nem tudta mit kell csinálni, és betette egy csak a .hu-n regisztrált ládába. (ha jól értem) El kéne mesélni ennek a hollandnak hogy nálunk kétféle láda van, mert szerintem ezt nem érti O.k. irok neki. Quote
+halaszkiraly Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 O.k. irok neki. Köszönjük szépen, mindannyiunk nevében! Quote
+CDNWhiteHawk Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 O.k. irok neki. Köszönjük szépen, mindannyiunk nevében! Nagyon szivesen. Kissé szomorkodott ugyan, de amikor elmeséltem neki, hogy vannak TB-k amiket 2 év illegalitás után elö-Halász- nak egy eltünt doboz helyéröl, visszatért belé az emberekbe vetett hite. Quote
+halaszkiraly Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Nagyon szivesen. Kissé szomorkodott ugyan, de amikor elmeséltem neki, hogy vannak TB-k amiket 2 év illegalitás után elö-Halász- nak egy eltünt doboz helyéröl, visszatért belé az emberekbe vetett hite. akkor jó! most (az elmúlt időszakban) 4 ilyennel is volt dolgom. (3-at Pilis50 kezéből csavartam ki, a negyediket romokban találtam a lánchídon munzee-zés közben) Quote
+BiharyG Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Power of the Celts coint beleraktam a Rocking Horse ládába, vigyázzatok rá. Franciaországból hoztam, ne itt tűnjön el... Quote
Recommended Posts