+heroj_ulice Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Koji vam je najdraži tip cachea? I ne mislim na tradicionalni, mistery i sl, već baš onako - kakve cacheve volite meni osobno: 1. letterboxovi oko kojih se moraš potruditi (nešto riješiti, skužiti, otključati ga) 2. field riddles 3. pomalo avanturistički (neko penjanje, višenje, zavlačenje) 4. cool containeri - kad je toliko uklopljen u okolino da ga gledas, a ne vidis Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Nemam mnogo otkrivenih cacheva, ali zasad su mi najljepši oni do kojih se mora hodati po brdima (ali opet ne previsoko). I oni koji su smišljeni tako da moraš malo mozgati. Volim i one koji su lijepo zamaskirani da ih slučajni prolaznik ne može pronaći. (pa ovo je skoro sve) Quote Link to comment
+'Dude' Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Ja se nakako najviše razveselim pametno smišljenim kontejnerima i interesantnim lokacijama. Nekako mi u zadnje vrijeme na živce idu micro cachevi, ja bi da je dovoljno velik da se može kakav trackable staviti u ili izeti iz cache-a. Quote Link to comment
+nway Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Samo mi jedan tip pada na pamet Multi-caches i još ako skriva field puzzle , jednostavno su mi najdraži kao što heroj_ulice kaže pomalo avanturistički! Quote Link to comment
+maki433 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Meni su najdraži urbani micro i nano Neobični kontejneri skriveni u gradu naočigled svih To su oni cachevi koje tražiš pola sata, ne možeš ga naći i onda ti počnu padati lude ideje na pamet kako bi taj cache mogao biti skriven (na kraju najčešće nije ništa ludo, već sam ga samo promašila ali svejedno...) Quote Link to comment
+Oblak Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Micro i nano mi idu na živce. Najbolji su boxovi u kojima se mogu razmjenjivati sitnice, u koje stanu TB i coini. Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Nakon nekoliko godina bavljenja geocachingom, mogu reći da najviše volim tradicionalne cacheve, ali ne bilo koje, nego one koji me odvode na neke zanimljive lokacije, ali najviše na vrhove planina i stare utvrde. Quote Link to comment
+SiK D. Team Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Nakon nekoliko godina bavljenja geocachingom, mogu reći da najviše volim tradicionalne cacheve, ali ne bilo koje, nego one koji me odvode na neke zanimljive lokacije, ali najviše na vrhove planina i stare utvrde. Potpisujemo "doktorove" riječi još kada je veličina barem regular sa zanimljivim sadržajem, to je zabava za cijelu obitelj! Quote Link to comment
Recommended Posts