Jump to content

Oblak

+Premium Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Oblak

 1. Oblak

  Kapelice

  Vrso je konačno objavio i zadnju kapelicu iz serije. Da bi pronašli ovu, bonus kapelicu, trebate pokupiti kodove iz 6 ostalih. Kapelica je jedna od najuščuvanijih i na lijepom položaju u šumi. Ma uživajte u prirodi obilazeći svaku od kapelica. Nemojte žuriti. Heroj je tako i tako pokupio FTF-ove. Ja sam uživao postavljajući ih.
 2. Oblak

  Kapelice

  Oblak team je objavio prvu zbirku cacheva "Kapelice". Vrso još nije pabliširao dva, i to najbolja, moram nešto sitno popraviti. Dakle bit će još četiri kapelice za potražiti. Kapelica svetog Trojstva u Pokupskom Gladovcu, jedna od najočuvanijih. I svakako spominjem Kapelicu svete Barbare u Velikoj Mlaki, koja je najljepša i najveća. Preporučujem da pronalazak cacheva organizirate kao izlet u prirodu. Svakako uživajte i putem, jer priroda je prekrasna. U pojedine kapelice možete ući. Ključeve obično imaju susjedi. Pojedini interijeri ostavljaju bez daha. Otkrijte sami koji.
 3. Oblak

  Sretan Uskrs!

  Sretan Uskrs svima i od nas!
 4. Oblak

  2000-ti u RH

  Naš datum je konkretan i možemo ga dokumentirati Oblakovom veterinarskom knjižicom. Mislimo da će isčekivanje biti zanimljivije ako datum ne odamo unaprijed.
 5. Oblak

  2000-ti u RH

  Je li se Vrso kladio?
 6. Oblak

  2000-ti u RH

  Double trouble Datum se nametnuo sam po sebi, a to je Oblakov 9. rođendan. E sad, vi biste željeli znati kada je to? Ako pogodite, Oblak tim plaća rundu pića! Datum ćemo dokumentirati kada to bude potrebno.
 7. Čistačici i murji propada FTF! Gospođa koja razgovara na mobitel je FTF. Potraga za cacheom. Bravo dečki!!!
 8. Oblak

  Dobro došli

  Ipak se nešto dešava u geocachingu i kod nas. Bravo cure i dečki!
 9. Micro i nano mi idu na živce. Najbolji su boxovi u kojima se mogu razmjenjivati sitnice, u koje stanu TB i coini.
×
×
 • Create New...