+halaszkiraly Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Sziasztok! Esetleg DDRKT-ról, aki Baján keresztül jön haza, tudna nekem hozni pár TB/GC-t? Nem vagyok válogatós, bármi jöhet. Köszi. ...most már több mint két hónapja volt az utolsó érdemi hozzászólás... Quote Link to comment
westbam Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Sziasztok! Segítsetek legyetek szívesek! Még igazából ismerkedem az oldallal de szemet szúrt egy "magasságjegyek" nevű része. Vagyis az, hogy olyanra nem lehet szűrni a térképen illetve nem jutottam tovább az adott oldalról sem, hogy hol lehet ilyeneket találni Mo.-on belül. Ha van ötletetek légyszi osszátok meg velem! Köszönöm! Quote Link to comment
+R.Guszty Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 (edited) Szia! Sehol. Amennyire tudom, ilyeneket csak az amerikai kontinensen találsz. Üdv: Guszty Sziasztok! Segítsetek legyetek szívesek! Még igazából ismerkedem az oldallal de szemet szúrt egy "magasságjegyek" nevű része. Vagyis az, hogy olyanra nem lehet szűrni a térképen illetve nem jutottam tovább az adott oldalról sem, hogy hol lehet ilyeneket találni Mo.-on belül. Ha van ötletetek légyszi osszátok meg velem! Köszönöm! Edited November 12, 2013 by R.Guszty Quote Link to comment
westbam Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Szia! Sehol. Amennyire tudom, ilyeneket csak az amerikai kontinensen találsz. Üdv: Guszty Űrhajós bácsi, köszönöm szépen az infót! Én már csak ilyen tudatlan vagyok, majd elmúlik... Ha már van aki olvassa ezt a topicot még egyet kérdeznék: Láttam pár bejegyzésben olyat, hogy vannak konkrét sok ládát becserkésző "túrák" is. Ezek ilyen publikus dolgok szoktak lenni, vagy csak ismerősök szervezik és indulnak együtt ládászni? Ha publikus akkor hol találok ilyenekről infót? Quote Link to comment
+CDNWhiteHawk Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Van ilyen is meg olyan is. Ha publikus akkor ugyanugy megtalálod mint ürhajos bácsi -event- jét, ö is szervezett már jopárat, mint ahogy "ramgab" vagy mások. Ha geocachingtérképen keresed akkor a sok zölden jelzett láda között kis szerencsével néha találsz piros pontszerüen jelzett "event"-et: ezek között lehet ilyen tura-szerü összejövetel. Ha figyelemmel kiséred a frissen megjelenö kesseket M.o.-on akkor ott idöben értesülsz róla. Üdv. Happy caching. Simon Quote Link to comment
+R.Guszty Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Űrhajós bácsi, köszönöm szépen az infót! Ez kicsit fájt Quote Link to comment
+R.Guszty Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Mindkét variáció előfordul, vannak emailben szerveződő "zártkörű" ládázások, és vannak, amiket eseményládaként hirdetnek meg. Javaslom ezt a linket nézegesd: Új magyarországi ládák Itt megtalálod az újonnan megjelenő magyarországi ládákat, beleértve az ún. eseményládákak is. Ha már van aki olvassa ezt a topicot még egyet kérdeznék: Láttam pár bejegyzésben olyat, hogy vannak konkrét sok ládát becserkésző "túrák" is. Ezek ilyen publikus dolgok szoktak lenni, vagy csak ismerősök szervezik és indulnak együtt ládászni? Ha publikus akkor hol találok ilyenekről infót? Quote Link to comment
karcsi9641 Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Hátha valaki tudja? Ebben a rangsorban nem szerepel a nevem: http://www.cacherstats.com/Hungary1.html, feltehetően azért mert itt: http://www.cacherstats.com/cgi-bin/GeocacherLocations.pl?Language= Ausztriába sorol be. Lehet vajon ezen segíteni? Quote Link to comment
Recommended Posts