+Wiesia.K Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 No to i mi udało się zebrać setkę geocaching w Częstochowie powoli nabiera tempa. Na wycieczki geocachingowe z mojego SKKT jeździ juz nawet do 10 osób. Od wczoraj nawet ludzie którym pokazałem tą zabawę zaczeli zakładać własne skrytki . Dla pełni szczęścia dzisiaj przyszła mi odznaka popularna No i super, karrriera napiera tempa! Gratulacje, wreszcie będzie co zbierać w tym pieknym mieście. Możesz zrobić geo- wycieczki do Krakowa i Wrocławia, niedaleko, a geo-kształcenie zapewnione! Trzeba też jechać na jakiś event, wybór szroki a potem zorganizować jakiś swój... Tymczasem zapraszam na event - Smocze Łodzie do Gdańska http://coord.info/GC4GPKP Quote Link to comment
+rudzielec Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Praktycznie jednoczasowo rudzielec i DenatGDA , dwoje obiecujących pomorskich cacherów zdobyło swoja pierwszą setkę. Gratulacje! I czekamy na obiecane Wasze skrtyki, po pierwszej setce wypada zakąsić! No i pochwalono się za mnie ,hihi. Co do skrytek-jedna już jest ,następne w drodze. Quote Link to comment
jacktorn Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Nie wyszło tak jak zaplanowałem ale stówka stuknęła:) Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Gratulacje dla kolejnego gdańskiego cachera: Mario4Zion, za zdobycie piewrszej setuchny. geonarybek juz ma pierwsze założenie na koncie, jak to ostatnio u nas bywa, nie ma "zmiłuj się!" Quote Link to comment
+Mario4Zion Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 To i ja w końcu gratuluję - seta pękła u dwóch trojmiejskich "cacherów" : dominguez88 i arkady. Oby tak dalej ! Quote Link to comment
+rudzielec Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Gratulacje dla g0dent,dominguez88 i arkady !!!! Teraz poleci, nawet się nie obejrzycie Quote Link to comment
Recommended Posts