fruzia Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Po pierwsze chcieliśmy się bardzo serdecznie ze wszystkimi na tym forum przywitać - to my QFerki squad A teraz biznes W najbliższą środę jedziemy sobie do Włoch, w okolice Arco i stwierdziliśmy, że nie bylibyśmy sobą, gdybyśmy tak sobie obojętnie przejechali okoliczne keszyki, tym bardziej, że jest ich w okolicy tyle, że szok. W związku w tym mamy prośbę do użytkowników posiadających pełną wersję konta: chodzi o wygenerowanie dla nas pliku skrzynek w okolicy 100 km od jeziora Garda i miejscowości Arco. Z góry bardzo dziękujemy. Pozdrawiamy, QFerki squad Quote Link to comment
+RobertPL Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Witam serdecznie, gdybym tylko mógł to wygenerować. Da się to zrobić ręcznie za pomocą GcTour, ale myślę, że Ktoś inny zrobi to dla Was w bardziej cywilizowany sposób. Quote Link to comment
fruzia Posted June 14, 2010 Author Share Posted June 14, 2010 dzięki za pomoc.złapaliśmy co prawda mało skrzynek, ale zabawa była przednia. przywieźliśmy trochę trawekbug i coin. pozdro QF Quote Link to comment
zywcu Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Podobną prośbę mam, będę z Olafkiem na jednodniowej wycieczce w Pradze, pewnie jakie 3 godzinki wolnego czasu będą i tu okazja do capnięcia jakiegoś kesza Proszę życzliwą osobę o GPX,a - tradycyjnych z okolic śródmieścia. Quote Link to comment
+Spider Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 (edited) Zaraz GPX powinien być w Twojej skrzynce pocztowej (tej od kominków). Jakbyś nie dostał to daj znać to wyślę Ci normalnie GPXa (w tej chwili leci GPX bezpośrednio ze strony geocaching.com). Edited June 23, 2010 by SpiderPL Quote Link to comment
zywcu Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Dzięki Spider, doszło Najpierw pocztę przeczytałem i szczena mi opadła, jak nadawcę zobaczyłem (nie wiedziałem, komu dziękować), do giepsa jutro wrzucę i dam znać na priw. Jeszcze raz dzięki i Żywieckie pozdrowienia! Quote Link to comment
+Spider Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 W GPXie masz też wirtuale (w tym jeden na rynku) Quote Link to comment
zywcu Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 W GPXie masz też wirtuale (w tym jeden na rynku) Raczej w opisy nie chciałem zaglądać (chciałem sił spróbować, tradycyjnie) ale chyba to zrobię Quote Link to comment
Recommended Posts