toczygroszek Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 kupiłem nawet dwa - oba komercyjne. Prócz tego dwie siaty innych komercyjnych produktów jak szynka, dżem, ser itd. Pozwoliłem sobie także na połówkę komercyjnego arbuza dla osłody życia Quote
+t_e_d Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Ja wiem jak działa GC/TB i jak CWG. Zdziwiło mnie tylko stwierdzenie, że "CWG są wzorowane na komercyjnych" tak jakby same nie były. Toczygroszek, Toczygroszek - jak zawsze musisz sie czepiac Mnie chodzilo o pomysl , o drewniane krazki z wypalonym wzorkiem i informacjami. Jedne sie nazywaja CWG - drugie trzeba bylo jakos nazwac - uzylem slowa "komercyjne" a Tys sie przyczepil Quote
toczygroszek Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Z Twojej wypowiedzi mogło wynikać, że że CWG są rozdawane za darmo, wolałem więc sprostować. Ludzie czasem coś usłyszą a potem powtarzają bez zastanowienia - np pewne osoby wciąż rozpowszechniają wyssaną z palca bzdurę, jakoby zakładanie skrytek na cmentarzach było kiedykolwiek odgórnie przez Groundspeaka zabronione. Quote
+t_e_d Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Tutaj http://www.znaczekturystyczny.pl/ wszystko jest opisane dokladnie - jesli chodzi o te "komercyjne" krazki Quote
Recommended Posts