bakamono Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Μια και επιτέλους κατάφερα και έφτιαξα την πρώτη μου κρύπτη, σκέφτηκα να ανοίξω και ένα νέο θέμα εδώ όπου θα μπορούμε να γράφουμε τι νέο έχουμε τοποθετήσει στην Ελλάδα. Ελπίζω να μην είναι κακή ιδέα... Για την δική μου περίπτωση έκανα την πρώτη (από ό,τι βλέπω) multi κρύπτη στην Θεσσαλονίκη. Έγινε λίγο βιαστικά μια και ήμουν για λίγες μέρες στην πόλη. Στην επόμενη επίσκεψη θα φροντίσω όμως να την συμαζέψω λίγο περισσότερο (να βάλω ένα καλύτερο log μέσα κυρίως). Και μια τα πολλά λόγια είναι φτώχια, όσοι πιστοί προσέλθετε: GC1QTCB Quote
+gerasimosk Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Να ρωτήσω και γω κάτι; Πόσες κρύπτες πρέπει να έχει μια χώρα για να έγγρίνονται από τοπικό μέλος; (Ελληνίδα/Έλληνα) Μία έχω φτιάξει στην Ελλάδα και την ενεργοποίησε ο Crow T Robot btw @bakamono το κόλπο με τα Ελληνικά δουλεύει μια χαρά και έβαλα την Ελληνική περιγραφή στην κρύπτη μου. Quote
bakamono Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Να ρωτήσω και γω κάτι; Πόσες κρύπτες πρέπει να έχει μια χώρα για να έγγρίνονται από τοπικό μέλος; (Ελληνίδα/Έλληνα) Μία έχω φτιάξει στην Ελλάδα και την ενεργοποίησε ο Crow T Robot Ίσως δεν έχει να κάνει μόνο με τον αριθμό των κρυπτών αλλά και πόσοι από Ελλάδα αναλαμβάνουν να εγκρίνουν εθελοντικά. Και την δική μου πάντως δεν ήταν Έλληνας αυτός που την ενέκρινε. Quote
+yiannisp Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Να ρωτήσω και γω κάτι; Πόσες κρύπτες πρέπει να έχει μια χώρα για να έγγρίνονται από τοπικό μέλος; (Ελληνίδα/Έλληνα) Μία έχω φτιάξει στην Ελλάδα και την ενεργοποίησε ο Crow T Robot Ίσως δεν έχει να κάνει μόνο με τον αριθμό των κρυπτών αλλά και πόσοι από Ελλάδα αναλαμβάνουν να εγκρίνουν εθελοντικά. Και την δική μου πάντως δεν ήταν Έλληνας αυτός που την ενέκρινε. Αυτό που βρήκα ως απάντηση της ερώτησης σας στην βάση δεδομένων (Knowledge Database) της Groundspeak είναι ΕΔΩ Φιλικά Yiannisp Quote
Recommended Posts