+Antonis_GR Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Hello, hello! Προγραμματίζω συνάντηση για τις 8 Δεκέμβρη στην Αθήνα. Ετοιμάστε τα GPS σας, τα coin σας, τα Travel Bugs σας και το κέφι σας! Όσοι έρθουν εκτός Αθηνών θα κεραστούν από τους υπόλοιους από ένα τόστ! Φιλικά Αντώνης Quote
+tetras61 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Hello, hello! Προγραμματίζω συνάντηση για τις 8 Δεκέμβρη στην Αθήνα. Ετοιμάστε τα GPS σας, τα coin σας, τα Travel Bugs σας και το κέφι σας! Όσοι έρθουν εκτός Αθηνών θα κεραστούν από τους υπόλοιους από ένα τόστ! Φιλικά Αντώνης Μηνυμα εληφθη .....θαρθω σιγουρα,αλλα στην ευχη μοοονο ενα τοστ??!!! βαλε καμια μπριτζολα και λιγο κρασακι για τους εκτος Αθηνων... Quote
+MaximillianGraves Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 mesa...!!! ektos aprooptou vevaia.. Quote
+Antonis_GR Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Πολύ χαίρομαι που μαζευόμαστε σιγά σιγά. Η συνάντηση δημοσιεύτηκε και επίσημα ΕΔΩ Quote
getzouras_&_naya Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ημουν έτοιμος να γράψω οτι και εμείς θα είμαστε εκεί όταν διαπίστωσα οτι 8/12 είναι Σάββατο όπου δουλεύω μέχρι τις 1 . Δεν νομίζω να τα καταφέρω.. Quote
+tetras61 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 ....Τωρα που το καλοσκεπτομαι..επρεπε να γινει μετα τη Πρωτοχρονια Αντωνη,να κοβαμε και βασιλοπιτα με κανα coin μεσα........ Quote
+yiannisp Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 (edited) ................................................................... Edited November 23, 2007 by yiannisp Quote
+Antonis_GR Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 (edited) ... Mε βλέπω να πίνω μόνος μου καφέ... Μετά από προτροπή του φίλου μου του Αργύρη, το ραντεβού μεταφέρεται για τις 13:30 αντί τις 11:30. Πάω να το αλλάξω και επίσημα ΕΔΩ Edited November 28, 2007 by Antonis_GR Quote
getzouras_&_naya Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ... Mε βλέπω να πίνω μόνος μου καφέ... Μετά από προτροπή του φίλου μου του Αργύρη, το ραντεβού μεταφέρεται για τις 13:30 αντί τις 11:30. Πάω να το αλλάξω και επίσημα ΕΔΩ Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ Αντώνη για την αλλαγή της ώρας .φυσικα και 8α έρθουμε ελπίζοντας να μαζευτούμε όσο γίνεται περισσότεροι !! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ????????? Quote
Mark-X Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Με την ευκαιρία του meeting στέλνω στους φίλους geocachers τους χαιρετισμούς μου κι ακόμα τις ευχαριστίες μου σ΄όσους διαθέτουν χρόνο και κέφι για το καλό του "αθλήματος": Αντώνη (Forum), όσους εργάστηκαν για το First Greek Geocoin, yiannisp για την προσπάθεια με τα recent logs... Ο ίδιος δε θα μπορέσω να έρθω (ίσως αποτελούσα παραφωνία στην ατμόσφαιρα λόγω... χάσματος γενεών!) Quote
+Antonis_GR Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Με την ευκαιρία του meeting στέλνω στους φίλους geocachers τους χαιρετισμούς μου κι ακόμα τις ευχαριστίες μου σ΄όσους διαθέτουν χρόνο και κέφι για το καλό του "αθλήματος": Αντώνη (Forum), όσους εργάστηκαν για το First Greek Geocoin, yiannisp για την προσπάθεια με τα recent logs... Ο ίδιος δε θα μπορέσω να έρθω (ίσως αποτελούσα παραφωνία στην ατμόσφαιρα λόγω... χάσματος γενεών!) Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, αλλά τι ακριβώς εννοείς λέγοντας χάσμα γενεών? Είσαι κάτω των 12? Γιατί εγώ προσωπικά λειτουργώ θαυμάσια και χαίρομαι τις παρέες που συμπεριλαμβάνουν όλες τις ηλικίες άνω των 12. Π.χ.: Χαίρομαι πολύ όταν βγαίνω με την παρέα της κόρης μου (16-20), διασκεδάζω πολύ όταν είμαι με την παρέα των apriliabikers (20-40) και φυσικά περνάω τέλεια όταν είμαι με την παρέα από τη λέσχη μου (35-75)! Φιλικά, Αντώνης Quote
getzouras_&_naya Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Με την ευκαιρία του meeting στέλνω στους φίλους geocachers τους χαιρετισμούς μου κι ακόμα τις ευχαριστίες μου σ΄όσους διαθέτουν χρόνο και κέφι για το καλό του "αθλήματος": Αντώνη (Forum), όσους εργάστηκαν για το First Greek Geocoin, yiannisp για την προσπάθεια με τα recent logs... Ο ίδιος δε θα μπορέσω να έρθω (ίσως αποτελούσα παραφωνία στην ατμόσφαιρα λόγω... χάσματος γενεών!) to na mhn mporei kapoios na er8ei logw ypoxrewsewn einai fysika sevasto alla na mhn erxetai gia ton logo pou anafereis na eisai sigouros oti meta pou 8a teleiwsoume ton kafe mas 8a se exoume peisei oti htan la8os . Kalo brady kia elpizw na ta poume oso ginetai perissoteroi ayrio!!!! Quote
vegos Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ωραιότατα ήταν Να και τρεις photos: Μία, δύο, τρεις. Quote
Recommended Posts