Jump to content

Geokätköilijöiden yhdistys


Geovius

Recommended Posts

Tästä aiheesta on keskusteltu jo aiemmin täällä linkki. Nyt olisin itseasiassa kiinnostunut siitä, että yhdistyksen perustamisesta ja sen mahdollisesta toiminnasta aktiivisesti kiinnostusta henkilöt ottaisivat yhteyttä allekirjoittaneeseen osoitteeseen mikko(miukumauku)hukassa.org

Link to comment

Voisiko joku perustamistouhuissa mukana ollut kertoa asiasta ja Geoviuskin voisi ehkä vähän kertoa omista ajatuksistaan uuden yhdistyksen toiminnasta? Mielestäni näin pienillä harrastajamäärillä ei ole tarpeellista tai järkevää perustaa kahta rinnakkaista yhdistystä ja kaipaisin lisätietoja ja perusteluja sille, että miksi pitäisi.

Edited by jemann + avec
Link to comment

Olin aivan mahtavassa kaksipäiväisessä tapahtumassa (vuotuinen) Provencessa, tosin aktiivisesti vain päivän. Oli omat sivut, paitoja, nimikko-TB myynnissä, muistaakseni 6 euroa ja pelkkä TB 4,5, T-paitoja ja vaikka mitä. Vieraita oli Kanadasta saakka. Joukko uusia kätköjä eventin aamuna ja oikea organisaatio hoitamassa yksityiskohtia. Voittoa ei kerännyt kukaan, vaan kaikki oli yhdessä tehtyä, pääosin ilmeisesti eläkeläisvoimin.

Ihan viimeisen päälle virallinen ei tuokaan yhdistys ei taida olla, mutta on huomioitava, että eri maiden yhdistyslait ovat erilaisia. Joissakin yhdistys perustetaan tekemään yksi koulun illanvietto. Mm. koulutus yhdistyksen järjestämänä olisi kova sana.

Kätköjen laatukin ainakin etelä-Ranskassa on huippua Suomeen verrattuna.

Saksalaisillakaan ei kyselyni mukaan ole virallistettua yhdistystä.

santtu

Link to comment
Näyttääpä vähän heikolta tilanne tuon perustetun yhdistyksen suhteen.

Jaa, millä tavalla? Meillä on huomenna ensimmäinen Suomen paikannusliikkujat ry:n hallituksen kokous täällä Helsingissä. Kunhan nyt ensin saadaan toiminta käyntiin.. Kärsivällisyys on geokätköilyssäkin tarpeellinen ominaisuus. ;)

Link to comment
Muistakaapa osallistujat raportoida kokouksen jälkeen mikä on homman nimi ja miten siinä tullaan etenemään. Odottavan aika on pitkä kuten moni tietää. :rolleyes:

Näin on, ymmärrämme tämän hyvin. Pahoittelemme asian venymistä.

 

Nimeksi ei tullutkaan sitten loppujen lopuksi Suomen paikannusliikkujat, vaan jokin muu. Nimi julkistetaan heti kun homma on virallisesti kirjoissa ja kansissa. :P

 

Homman nimi on se, että geokätköilijöille avautuu »GPS-yhdistyksen» kautta SL:n jäsenjärjestössä kokonaan uuden kertaluokan geokätköilyn markkinointiväylä. Latu & polku -lehti on niistä yksi. Erikoisempien tapahtumien järjestäjät saanevat myös katu-uskottavuutta mahdollisiin mediakontakteihin, kun järjestettävä tapahtuma on hyväksytty osaksi »GPS-yhdistyksen» toimintaa.

 

Enempiä lupailematta parempi. Seuraava askel on papereiden tarkistus ja PRH. Sanotaan kuitenkin vaikka näin: Make no mistake about it, this is for real now.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...