Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
FtMgAl

Bug Report - Photos

Recommended Posts

I took all the needed pictures last night and went to add them this morning. I went to My Page/My Waymarks

Selected /Edit for the first one.

I got the editing page for the waymark. I had used yesterday with no problem.

Then I went to the right to /Upload Image for this McDonald's Restaurant

Got:

 

Server Error in '/' Application.

--------------------------------------------------------------------------------

There is no row at position 0.

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

 

Exception Details: System.IndexOutOfRangeException: There is no row at position 0.

 

Source Error:

 

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

 

Stack Trace:

 

[indexOutOfRangeException: There is no row at position 0.]

System.Data.DataRowCollection.get_Item(Int32 index) +63

Groundspeak.Web.Waymarking.WaymarkType..ctor(Guid WaymarkTypeGUID) +137

Waymarking.UI.WM_Upload.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +270

System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e) +0

System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +67

System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +35

System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain() +750

--------------------------------------------------------------------------------

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.2300; ASP.NET Version:1.1.4322.2300

 

I then tried /View Logs for this Waymark in the same area on the same Waymark and that works. Isn't job security neat? :lol:

Share this post


Link to post
bump.gif

Still crashing with roughly the same server error message.

Sorry for the delay. I'm on this one. It'll be fixed with the next update, probably by this afternoon.

 

Thanks for the heads up.

 

Sean

Share this post


Link to post
bump.gif

Still crashing with roughly the same server error message.

Sorry for the delay. I'm on this one. It'll be fixed with the next update, probably by this afternoon.

 

Thanks for the heads up.

 

Sean

Ok, this error has been corrected. Should function properly now.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...