Jump to content

Nyhet från Svenska reviewerteamet gällande utbrottet av afrikansk svinpest i Västmanland.


swedenreviewers

Recommended Posts

Hej!
 

Som flera säkert har sett så är det för närvarande ett utbrott av afrikansk svinpest i Västmanland och där Jordbruksverket har spärrat av ett större område som kan ses på denna karta. Inom detta område är det inte tillåtet med till exempel "Skogspromenader utanför anlagd väg." och därför ser vi inte att vi kan uppmuntra till geocaching i detta område.
 

Vi kommer tills vidare inte att publicera nya cacher i skogsområden inom den avspärrade zonen, dessa kommer att skickas tillbaka till CO.

Vi rekommenderar att cacheägare i området inaktiverar sina cacher tillfälligt, detta gäller även finaler i området. Vi rekommenderar att använda inaktiveringsloggen nedan och kommer att vara generösare vid städningen i detta område.

Vi håller oss uppdaterade kring situationen och rekommenderar er andra att göra detsamma. För mer information rekommenderar vi Jordbruksverkets webbplats.

Vi är inte aktiva i forumet men då det är viktigt att denna nyhet når alla så postar vi den ändå här för att informationen ska finnas tillgänglig på alla ställen. För aktuell information om något skulle ändras se vår wiki.

Mvh,

Svenska reviewerteamet.

 

---------

 

Exempel på inaktiveringslogg:

 

Den här cachen inaktiveras då den ligger inom den zon där afrikansk svinpest har påträffats och där det enligt Jordbruksverket är förbjudet att vistas i skog och mark.

 

För mer information se: https://jordbruksverket.se/djur/djurskydd-smittskydd-djurhalsa-och-folkhalsa/aktuellt-lage-for-smittsamma-djursjukdomar/afrikansk-svinpest

  • Surprised 1
  • Helpful 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...