+yuve Posted May 25, 2021 Share Posted May 25, 2021 Cześć keszomaniacy. Najpierw krótkie wprowadzenie w temat: oprócz zabawy w geocaching jestem maniakiem tzw. "reksiowania" czyli kolekcjonowania pieczątek turystycznych. Prowadzę swoją stronę z ich archiwum z terenu Polski (https://polskiepieczatki.wixsite.com/turystyczne) oraz grupę na FB. Jako że geocaching jest zabawą typowo turystyczną, pieczątki z letterboxów także weszły w krąg moich zainteresowań. Mam więc prośbę do Was: założycieli i zdobywców letterboxów - w miarę możliwości i chęci przesyłajcie mi na @ (pieczatki.tur@gmail.com) skany i zdjęcia pieczątek z tych skrytek. Sam nie jestem w stanie dotrzeć do wszystkich tych miejsc w Polsce, więc muszę liczyć na Was. Dzięki temu jeszcze bardziej można będzie wypromować geocaching wśród wielbicieli turystyki i krajoznawstwa Polski. Z góry dziękuję i pozdrawiam Mariusz 2 1 Quote Link to comment
Recommended Posts