Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 3
Ewok Cacher

Missing caches on map

Recommended Posts

I have noticed lately that caches are missing on the website map.  When I use my computer to view caches there are some missing, I know this because when I view the map on my phone with the Cgeo app they are showing.  An example of this is in the subdivision of Tuscany in NW Calgary, Alberta, Canada.  There is a cache called Lights out (GC8DMBX). I have done some trouble shooting, like checked that the filters are all off, it's not a private cache,it is a traditional cache, it was placed Sept 2019 and has been found lately, tried both MS edge and chrome both but it still will not show that cache.  This is not the only an example I have noticed others as well.  Not sure why this is happening. 

Share this post


Link to post
1 hour ago, Ewok Cacher said:

Not sure why this is happening. 


Could they be on your Ignore list?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 3

×
×
  • Create New...