Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 1
E&Cplus3

Quebec flag doesn't show up on stats maps

Recommended Posts

Hi there,

 

When viewing my statistics page on the maps tab I noticed that the flag for the province of Québec wasn't showing up.  

 

I took a quick look at the source and it appears that the page code simply takes the province name and uses it to reference the .png file in the /images directory.  

 

However, Québec has an accent on the first 'e', which is not allowed in a URL.  The code needs to be modified to scrub out accents before using them in a url.

 

Cheers,

Chuck

Share this post


Link to post
On 6/20/2018 at 6:04 PM, E&Cplus3 said:

Hi there,

 

When viewing my statistics page on the maps tab I noticed that the flag for the province of Québec wasn't showing up.  

 

I took a quick look at the source and it appears that the page code simply takes the province name and uses it to reference the .png file in the /images directory.  

 

However, Québec has an accent on the first 'e', which is not allowed in a URL.  The code needs to be modified to scrub out accents before using them in a url.

 

Cheers,

Chuck

Ideally, It shouldn't use the place name at all, but use the country ID/State ID (and integer) for each location and name the png files accordingly.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 1

×