Crosslex Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 (edited) Dakle ima li kakva ekipa prezentera o geocachingu zainteresirana da dođe izviđačima u goste i odradi jednu radionicu. Savez izviđača Hrvatske radi trodnevno okupljanje izviđača starosti od 16 do 21 godine i prezentira svoj rad mladima u Slunju, Rastoke(tik uz Koranu) predstavljamo se u regiji koja nažalost nema izviđače pa smo dobili sjajnu i hvale vrijednu pozivnicu lokalne samouprave da gostujemo kod njih. Kako uz naše radionice pokušavam u sami program izviđačke aktivnosti ubaciti i geocaching, nadam se da bi naši ugledni geocacheri mogli doći odraditi neko vrijeme prezentirajući ovu aktivnost. termin okupljanja je od petka 20.05. do nedjelje 22.05.2016. ako ima zainteresirane ekipe rado bi vas ubacio u raspored.(naravno prema vašim mogučnostima) Također vas možemo ugostiti i na duže vrijeme, ako netko želi ostati prenoćiti neka uzme vreću za spavanje i opremu pa neka ostane. Klopu možemo ponuditi također. Eto to može biti jedan lijepo potrošen vikend, uz to se može i postavit novih cacheva. p.s. ovo može postati jedna lijepa suradnja naše udruge i mojega Saveza..... Edited April 13, 2016 by Crosslex Quote
+heroj_ulice Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Mi smo planirali do Plitvica navedeni vikend pa ovo djeluje sasvim odlično čujemo se još za detalje, pripremu i slično jel trebam ponijeti i staru izviđačku iskaznicu (iz es-ef-er-jot :)? Quote
Crosslex Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Iskaznicu možeš ponjeti ali izviđačku maramu OBAVEZNO moraš staviti oko vrata, jednom izviđač uvijek izviđač!!! to ti je ko sekta samo još gore...hehhee Quote
Crosslex Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Sinulo mi je možda i da event napravimo ako bi bilo zainteresiranih Quote
Crosslex Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Slobodni termini za radionicu geocachinga i prezentaciju udruge Geocaching Hrvatska su u nedjelju od 9 30h do 11h ili od 13h do 15h. ako to odgovara možemo početi planiranje. Naravno da ukoliko to želite pozivamo vas da nam dođete u subotu pa prespavate do nedjelje i uživate u prirodi do same radionice. Quote
Crosslex Posted May 23, 2016 Author Posted May 23, 2016 Veliko Hvala, Heroju ulice i Maki 433 na odlično odrađenoj prezentaciji Geocachinga Izviđačkim voditeljima se svidjelo te su ostali zbunjeni kako to da kroz 16 godina postojanja geocachinga nisu znali za ovu igru. Tako da su neki već poslije počeli tražiti kutije po Slunju a i u svojoj okolici. Čini mi se da ce broj cachera ili timova porasti uskoro. Također očekujte ponovne pozive uskoro kada odrađujemo višednevne aktivnosti na kojima cemo Vas opet zvati. Quote
+heroj_ulice Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 SAmo zovite, klopa je bila odlična tako da sigurno dolazimo Quote
Recommended Posts