Jump to content

Verkocht: Magellan eXplorist GC GPS


Ogima
Followers 0

Recommended Posts

Wegens de aanschaf van een nieuwe GPS is deze Magellan eXplorist GC overbodig geworden. Het is een prima apparaat voor de beginnende geocacher met een aantrekkelijke prijs van €30,-.

De GPS wordt geleverd in de originele doos, inclusief meertalige handleiding, USB kabel en bijpassend Geocaching keycord.

Ophalen kost uiteraard niets extra's, verzending binnen Nederland is €6,95 extra.

Heb je interesse en/of vragen, neem dan contact met me op via mijn profiel.

 

Hieronder nog wat detail informatie over deze GPS:

Speciaal voor de Geoacher heeft Magellan de eXplorist GC ontwikkeld. De eXplorist GC is voorzien van alle belangrijke functies die bij het cachen van pas komen.

Het handzame apparaatje is voorzien van een 2,2" beeldscherm met een resolutie van 240 x 300 pixels en heeft een interface naar geocaching.com. Hiermee wordt je toestel rechtstreeks voorzien van alle relevante informatie over een cache. De eXplorist GC heeft ook een wereldwijde Basemap voorgeïnstalleerd. De caches kunnen in verschillende categorieën worden gesorteerd.

De eXplorist GC wordt bediend met vier knoppen en een navigatiebutton onder het beeldscherm. Het apparaat is niet voorzien van een uitbreidingsslot voor een geheugenkaart, optionele topografische kaarten kunnen dus niet worden toegevoegd. Op het interne geheugen kunnen maximaal 10.000 Geocaches worden opgeslagen.

Het GPS-kompas wordt in het midden van het beeldscherm weergegeven., deze helpt je om je beter te kunnen oriënteren. Met de GoTo functie kun je je naar waypoints laten begeleiden of via de Trackback naar het startpunt laten terug begeleiden.

De eXplorist GC houdt het op 2 AA batterijen ruim 18 uur vol. Het apparaat is waterdicht volgens de IPX7 norm en is uitgerust met een SiRFstarIII GPS-chipset. Met de eXplorist GC kun je volledig papierloos cachen.

Edited by Ogima
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 0
×
×
  • Create New...