Rok&Ribafish Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 O Kešerska braćo! Imam Nokiu Lumiu i ne znam skinut kvalitetan program za ubacivanje koordinata. Imal neko ko ima istu pa da pomogne. Piviliii! Riba % Rok Quote
+heroj_ulice Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 kao da vidiš koordinate na mobitelu poradi postavljanja cacheva ili? Quote
Rok&Ribafish Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 Ma da ukucam koordinate da neđem multicache kojeg sam netom izračunao Quote
+heroj_ulice Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 ako dobro vidim i ti koristiš Geocahing Live aplikaciju, možeš na cache dodati waypoint i tamo definirati koordinate ako zapneš cimni pa ću nekom ukrasti winphone i vidjeti točno kako... Quote
+therewolf Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Imam iphone i na njemu upisujem u njegove Karte (ili Google maps app) GPS koordinate N45... Tako mogu vidjeti koja je to lokacija i doći do nje. Možda ti možeš isto napraviti u Here karte (valjda se tako zove) ili ako ima, dodatno skini Google maps app. Pozdrav Quote
Recommended Posts