+Dr Zagy Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Vidim da je Heroj_ulice postavio mistery cache za čije logiranje je potrebno obići sve županije u Hrvatskoj gdje postoji aktivan geocache . Zadatak naoko jednostavan, ali potrebno je puno volje, vremena i novaca da se sve obiđe da bi se ispunio uvjet . Ja sam još daleko od uvjeta za ovo ostvariti, ali već vidim kandidata koji bi mogao logirati (ali bi to bilo malo u sukobu interesa) . Čestitam Heroju na ideji i baš me zanima tko će biti prvi. http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=60e3f3a0-8f4e-4355-850b-3b6795e44336 Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 hehe al se sad svi na nepotizam izvlače inače se međusobno ne FTF-amo, ali ovo je sasvim validan challenge - da netko ima uvjete dobio bi priritet... ovako Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 "Zadatak naoko jednostavan"? Ne znam na cije oko, ali na moje nije bas. Ja npr. u nekim zupanijama nisam bio u zivotu, a kamoli nasao cache u njima. Na zalost, predvidjam da ce autobus Slovenaca uskoro krenut u obilazak Hrvatske... Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 hahah, dobar... mada mislim da ce to ipak biti kombi - 5er, lagosi, bucari pa jednostavan je u smislu da ne zahtijeva razmisljanje, da nije kompliciran za rijesit, da ga moze odraditi bilo tko... a da treba vremena i volje... e pa brzi pogled na statistike kaze da s dvoznamenkastim brojem zupanija (ako izumemo maju i mene) su jos i zagy, sova i arizona (12) te oblak i misica(11)... btw, stize jos jedan challenge, samo trebam naci prikladnu lokaciju... malo laksi Quote Link to comment
+SiK D. Team Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Heh, dolazak na event u Gorski kotar, malo bolja samoorganizacija (noćenje u Gorskom kotaru) i dalo bi se riješiti 4 županije: Karlovačka, Ličko-senjska, Primorsko-goranska i Istarska Iako preporučam ostanak u Gorskom kotaru jer bit će poooosla! Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted April 19, 2013 Author Share Posted April 19, 2013 Za ovaj zadatak doživljavam kao poziv da postavim svoj cache u Brodsko-posavskoj županiji. Čisto da budu pokrivene sve županije i da je uvjet obići sve. Heh, već se vidim na sladoledu u Slavonskom Brodu. Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Odlično to znači da ćeš morati naći cache i u toj županiji, a svoj ne možeš Quote Link to comment
+HR_s00va Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Evo, potaknut iz tajništva da nešto i ja kažem... ...Dr. Zagi, molim te sačekaj do jeseni, pa će mo zajedno na sladoled...i problem riješen... ...mislim, jedan FTF tebi, jedan FTF meni...XOXOXO Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted April 23, 2013 Author Share Posted April 23, 2013 hehe al se sad svi na nepotizam izvlače inače se međusobno ne FTF-amo, ali ovo je sasvim validan challenge - da netko ima uvjete dobio bi priritet... ovako Molim? Što si rekao? http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=a7fd188b-a725-438f-9b75-5e38f23882e4 Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 rekao da se inace ne FTF-amo... nisam ti ja kriv sto jos nemas sve zupanije da itko ima dobio bi neki rok da loga cache, ovako nema smisla cekati... a ne bi bilo u redu postaviti lijepom nasom i uvjet od 12 zupanija Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted October 12, 2013 Author Share Posted October 12, 2013 Taakooo! Postavljeno je nekoliko geocacheva u Brodsko-posavskoj županiji. Nema više švercanja sa jednom županijom manje. Quote Link to comment
+bGnjip Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Taakooo! Postavljeno je nekoliko geocacheva u Brodsko-posavskoj županiji. Nema više švercanja sa jednom županijom manje. (y) svaka čast Zagi Quote Link to comment
+maki433 Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Taakooo! Postavljeno je nekoliko geocacheva u Brodsko-posavskoj županiji. Nema više švercanja sa jednom županijom manje. Ne znam ja tko se šverca, u svim hrvatskim županijama koje imaju cache (a to je trenutno svih 21 županija koliko ih Hrvatska i ima, zahvaljujući Zagyju) ja imam pronađeni cache. 21 županija ima cache, i ja imam cache u 21 županiji Što ćeš, volim obilaziti i upoznavati Hrvatsku Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 (edited) Renee mi je otvorio oci i pokazao da je kroz gc-project.com (kad otvorite profil i odete na mape) ipak moguce i dalje pratiti stanje po zupanijama pa kratka rekapitulacija 1. Arizona = 16 (koprivnicko krizevacka, bjelovarsko bilovarska, sisacko moslavacka, brodsko posavska, vukovarsko srijemska) 2. Dr Zagy = 14 (brodsko posavska, istarska, licko senjska, zadarska, sibenska, splitsko dalmatinska, dubrovacko neretvanska) 3. hr_s00va = 14 (osjecko baranjska, pozesko slavonska, brodsko posavska, vukovarsko srijemska,viroviticko podravska, koprivnicko krizevacka, bjelovarsko bilovarska) 4. Nway = 12 (osjecko baranjska, pozesko slavonska, brodsko posavska, sisacko moslavacka, vukovarsko srijemska, medimurska, varazdinska, istarska, dubrovacko neretvanska) 5. oblak = 11 (sibenska, splitsko dalmatinska, dubrovacko neretvanska, pozesko slavonska, brodsko posavska, vukovarsko srijemska,viroviticko podravska, koprivnicko krizevacka, bjelovarsko bilovarska, medimurska) 6. Sik D. Team = 11 (osjecko baranjska, pozesko slavonska, brodsko posavska, sisacko moslavacka, vukovarsko srijemska, medimurska, varazdinska, karlovacka, koprivnicko krizevacka, bjelovarsko bilovarska) 7. Nicky25 = 11 (istarska, licko senjska, koprivnicko krizevacka, bjelovarsko bilogorska, brodsko posavska, vukovarska, zadarska, sibensko kninska, splitsko dalmatinska, dubrovacko neretvanska) Ostatak ekipe ima manje od 10 pa ih nisam posebno navodio pa da vidimo tko ce prvi (ovaj drugi do cilja ) Edited January 29, 2014 by heroj_ulice Quote Link to comment
+SiK D. Team Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Hmmm, mislim da nama nedostaje i dubrovačko-neretvanska Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Moj bed... 6. Sik D. Team = 11 (osjecko baranjska, vukovarsko srijemska, brodsko posavska, viroviticko podravska, pozesko slavonska, sisacko moslavacka, koprivnicko krizevacka, bjelovarsko bilovarska, karlovacka, dubrovacko neretvanska) Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 2. Dr Zagy = 16 (istarska, licko senjska, zadarska, sibenska, splitsko dalmatinska) Idem sve bliže Još koja godina i imat ću uvjet za logiranje Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 i trenutno stanje je: 1. arizonasmith - 19/21 2. HR_s00va - 17/21 3. dr zagy - 16/21; davors - 16/21 5. nway - 15/21 6. bgnjip - 14/21; GCEdo - 14/21 8. nicky25 - 12/21; Sik D. Team - 12/21 10. thereworlf - 11/21 11. matko&maja - 10/21 PS. u pripremi je još jedan challenge, za koji sam prilično siguran da nitko osim (možda) Arizone neće moći pokupiti ali bi mogao potaknuti malo više cachiranja na putu Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted September 29, 2014 Author Share Posted September 29, 2014 PS. u pripremi je još jedan challenge, za koji sam prilično siguran da nitko osim (možda) Arizone neće moći pokupiti ali bi mogao potaknuti malo više cachiranja na putu E, pa sad. Nemoj da bude preteško. Nije fora ako nitko nema uvjet za logirati challenge. I ja bih napravio jedan challenge, ali nikako da to stavim na web. Ali, vjerujem da će biti u doglednoj budućnosti. Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 a čuj zove se challenge - pa nije fora imati sve 1,5/1,5, treba malo različitosti i dugoročnijih izazova a koliko vidim (onako na brzinu) tebi neće biti veliki problem to ostvariti Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Kad smo već kod challenge-a, ja redovno gledam što ima u gradovima gdje znam više-manje često otići, pa sam u Londonu uočio gomilu novih challenge-a, vrlo brutalnih. Pogledajte ovo (premium only cachevi): http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?tx=40861821-1835-4e11-b666-8d41064d03fe&u=RubyShoos Ja sa svojih 24 zemlje i 2900 cacheva, jedva ispunjavam 8 uvjeta od ovih prvih 20, a neki su jednostavno nemogući (recimo Letterbox challenge), ali sam si dao goal da u dogledno vrijeme što više ovoga popunim. I hvala Manituu što vodim Excel tablice za geocaching, jer ne znam baš kako bi provjerio sve ovo... Quote Link to comment
+SiK D. Team Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Danas smo dodali na popis i Karlovačku županiju, još kad odemo Dr. Zagyju u goste to će biti berba Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 (edited) Draga geocacherska nacijo, lijepom našom je stf-an i to od strane ceha LuzickyPermonik su si dali truda i našli cache i ako čitaju ovo kapa dolje, svaka vam čast i naravno plaćam pivo a povodom toga složio sam i bookmark listu s odabranim cachevima.... http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=d6ac1d06-95a3-43df-8b6b-ffa1b81ed43c veselim se novom dodavanju, arizona je trenutno najbliži s 2o kom Edited October 27, 2014 by heroj_ulice Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 Čestitam LužickyPermoniku na osvajanju stf-a! Meni preostaje samo da se nadam da ću uspjeti doći barem među prvih 5 cachera. Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 e pa dragi moji, s tugom i veseljem dijelim s vama vijest da je cache i ttf-an od strane fracuza :D:D reneeu fali samo 10 županija pa bi četvrti mogli biti nizozemci kako je krenulo doduše mario s 20/21 (vukovarska) mu je za petama a ima i drugih kandidata 19/21 edo, therewolf, sinmcsin 17/21 sova, Zagy, nway 15/21 nicky25 14/21 bgnjip 13/21 sik d. team Quote Link to comment
Recommended Posts