+Wiesia.K Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 "W Polsce znaujduje", sugeruję zmianę na " znajduje", tylko żeby nie było,że się czepiam, w końcu to główna strona... Pisałam o tym tydzień temu do gc.pl, na priva, zero reakcji, zero odpowiedzi, no nic...hmmm Poza tym chyba warto napisać z jakiego dnia czy miesiąca sa to dane. Ostatnio wiele skrytek przybyło , biedny Reviewer się namęczył i zakładacze też, zatem czas na mała aktualizację! Quote Link to comment
seba020 Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Ja odniosłem wrażenie że wartości aktualizują się razem ze wszystkimi statystykami, czyli mniej więcej raz na 24h - więc w zasadzie sią aktualne Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted June 28, 2012 Author Share Posted June 28, 2012 Ja odniosłem wrażenie że wartości aktualizują się razem ze wszystkimi statystykami, czyli mniej więcej raz na 24h - więc w zasadzie sią aktualne świetnie, pożyjemy , sprawdzimy Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted July 3, 2012 Author Share Posted July 3, 2012 Teraz bardzo ładnie, ach.. . Quote Link to comment
Duud93 Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Mam nadzieję, że nikt nie uzna tego za czepianie się, ale nawiązując do literówek, znalazłem jeszcze jedną w FAQ w dziale Travel Bugs, a mianowicie zamiast "Geocons" sądzę, że powinno być "Geocoins" Quote Link to comment
Recommended Posts