+BiharyG Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Jó estét! Régóta megelégedéssel használom a címbéli progit Androidos telefonon, de az utóbbi időben (talán az utolsó frissítés óta, de biztos nem vagyok benne) az "Élő térkép" funkció nem működik. Nem jeleníti meg a ládákat a térképen, de ugyanakkor "A közelben" listát szépen mutatja. Nálam van a hiba, vagy másnál is előfordult esetleg? Egyébként nagyon bevált a program, a "gyári" com-os alkalmazásnál szerintem sokkal jobb. Quote Link to comment
+R.Guszty Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Jó estét! Régóta megelégedéssel használom a címbéli progit Androidos telefonon, de az utóbbi időben (talán az utolsó frissítés óta, de biztos nem vagyok benne) az "Élő térkép" funkció nem működik. Nem jeleníti meg a ládákat a térképen, de ugyanakkor "A közelben" listát szépen mutatja. Nálam van a hiba, vagy másnál is előfordult esetleg? Egyébként nagyon bevált a program, a "gyári" com-os alkalmazásnál szerintem sokkal jobb. A legutóbbi .com-os update óta nem megy. Valahol ki is írta a program, hogy emiatt nem megy a térkép. Gondolom azzal van összefüggésben. hogy a Google térkép fizetős lett. Quote Link to comment
+BiharyG Posted March 17, 2012 Author Share Posted March 17, 2012 A legutóbbi .com-os update óta nem megy. Valahol ki is írta a program, hogy emiatt nem megy a térkép. Gondolom azzal van összefüggésben. hogy a Google térkép fizetős lett. Köszi! Ezzel az elmélettel csak annyi bajom van, hogy pont a térkép jelenik meg, ládák nélkül... Quote Link to comment
+BiharyG Posted March 18, 2012 Author Share Posted March 18, 2012 Időközben megtaláltam a hivatalos álláspontot, talán lesz megoldás előbb-utóbb. Quote Link to comment
+BiharyG Posted June 9, 2012 Author Share Posted June 9, 2012 Jó estét! Nekem már megint rendetlenkedik a program: hihetetlen lassan tölti le a ládalistát, és ha nagynehezen mégis, akkor sem hajlandó távolság szerint sorba rendezni... Újratelepítés megvolt, eredmény nélkül. Itt keressem a hibát, vagy másnak is előfordul ilyen probléma? Quote Link to comment
+BiharyG Posted June 18, 2012 Author Share Posted June 18, 2012 Úgy látszik, a mai programfrissítés megoldotta a problémát. Quote Link to comment
+zsotie Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Nekem sajnos nem teljesen használható a program. Ha a térképre váltok, kilép a program. Jobb esetben csak a menübe lép vissza. Offline térképeknél csak, mondjuk online-t nem is nagyon használnék. Írtam a fejlesztőknek, elküdtem a logokat is. Most a nightly verziókat fríssitem, de eddig nem jött megoldás. Valószínűleg az én készülékemben van a gond (4.2.2). Nincs valakinek öttlete? Quote Link to comment
+ViragFormaZsivanyok Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Nekem most 4.1.2 alatt Sam Xcover IIn megy minden primán, ez sokat nem segít, de esetelg a verziószám segít... Quote Link to comment
Recommended Posts