Jump to content

c:geo

BiharyG

Recommended Posts

Posted

Jó estét!

Régóta megelégedéssel használom a címbéli progit Androidos telefonon, de az utóbbi időben (talán az utolsó frissítés óta, de biztos nem vagyok benne) az "Élő térkép" funkció nem működik. Nem jeleníti meg a ládákat a térképen, de ugyanakkor "A közelben" listát szépen mutatja. Nálam van a hiba, vagy másnál is előfordult esetleg?

Egyébként nagyon bevált a program, a "gyári" com-os alkalmazásnál szerintem sokkal jobb.

Posted

Jó estét!

Régóta megelégedéssel használom a címbéli progit Androidos telefonon, de az utóbbi időben (talán az utolsó frissítés óta, de biztos nem vagyok benne) az "Élő térkép" funkció nem működik. Nem jeleníti meg a ládákat a térképen, de ugyanakkor "A közelben" listát szépen mutatja. Nálam van a hiba, vagy másnál is előfordult esetleg?

Egyébként nagyon bevált a program, a "gyári" com-os alkalmazásnál szerintem sokkal jobb.

A legutóbbi .com-os update óta nem megy. Valahol ki is írta a program, hogy emiatt nem megy a térkép. Gondolom azzal van összefüggésben. hogy a Google térkép fizetős lett.

Posted

A legutóbbi .com-os update óta nem megy. Valahol ki is írta a program, hogy emiatt nem megy a térkép. Gondolom azzal van összefüggésben. hogy a Google térkép fizetős lett.

Köszi! Ezzel az elmélettel csak annyi bajom van, hogy pont a térkép jelenik meg, ládák nélkül... :(

Posted

Jó estét!

Nekem már megint rendetlenkedik a program: hihetetlen lassan tölti le a ládalistát, és ha nagynehezen mégis, akkor sem hajlandó távolság szerint sorba rendezni... Újratelepítés megvolt, eredmény nélkül. Itt keressem a hibát, vagy másnak is előfordul ilyen probléma?

Posted

Nekem sajnos nem teljesen használható a program.

Ha a térképre váltok, kilép a program. Jobb esetben csak a menübe lép vissza.

Offline térképeknél csak, mondjuk online-t nem is nagyon használnék.

Írtam a fejlesztőknek, elküdtem a logokat is.

Most a nightly verziókat fríssitem, de eddig nem jött megoldás.

Valószínűleg az én készülékemben van a gond (4.2.2).

Nincs valakinek öttlete?