asteraki Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 (edited) Αναρτήθηκε ένα καινούργιο cache event, μια συνάντηση για τους cachers στην Ελλάδα. Πρόκειται να γίνει στη Θεσσαλονίκη, στις 4 Ιανουαρίου 2012. Ελπίζω να καταφέρουν αρκετοί να παρευρεθούν για να ανταλλάξουμε εμπειρίες, να μάθουν οι νέοι από τους παλιούς και να ενημερωθούμε για όσα δεν γνωρίζουμε ήδη. Παραθέτω το κείμενο στην Ελληνική γλώσσα και το λινκ του cache. Τα λέμε Starbucks!! Cache Event:Kali Xronia and Merry Cache-mas!! "Καλή Χρονιά και Καλά Χριστούγεννα! Τι καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε το 2012 από μια συνάντηση για cachers, νέους, έμπειρους ή απλά όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το παιχνίδι. Ζωηρές συζητήσεις ενθαρρύνονται και αναμένονται. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι! Τόπος: Starbucks στην Καμάρα (μέσα προς το πίσω μέρος) Ώρα: 19:00 μ.μ. - 20.30 μ.μ. Απαντήστε άμεσα (επιλέξτε «θα παρακολουθήσω/will attend» σε αυτή τη σελίδα) Tι θα πρέπει να φέρετε: 1) τον εαυτό σας, διάφορα TravelBugs, ή άλλα αντικείμενα εμπορίου 2) Μια φωτογραφική μηχανή και ένα GPS, φυσικά! 3) Xρήματα για τον καφέ σας Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, θα φέρω διάφορα "γεω-καλούδια" από την Αμερική για να θυμόμαστε την cache-mas συνάντηση. Μπορεί να μην έχω αρκετά δώρα για όλους, οπότε αν θέλετε να συμμετάσχετε παρακαλούμε φέρτε ένα στοιχείο για την ανταλλαγή δώρων. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα χειροποίητο αντικείμενο, μη ενεργοποιημένα TravelBugs, οτιδήποτε!" Asteraki Edited December 20, 2011 by asteraki Quote Link to comment
+GATOULIS Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Αστερακι μου... μακαρι να μπορουσα να ερθω!!! δυστυχως.. και μακρυα ειμαι(Ροδο) και οι οικονομικοι λογοι αλλα και οι καιρικες συνθηκες δεν το πολυεπιτρεπουν... κριμα! Καλα να περασετε οσοι παρεβρεθειτε.. καλα Χριστουγεννα και καλη χρονια σε ολους!!! Quote Link to comment
mpampinos Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 δεν υπόσχομαι αλλά θα προσπαθήσω Quote Link to comment
+dst121gr Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Αν δεν μου υπάρξει κάτι έκτακτο, θα είμαι εκεί. Quote Link to comment
+dst121gr Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Το άτιμο το μου πως βρέθηκε εκεί, μόνο αυτό και εγώ το ξέρουμε :D Quote Link to comment
sakis Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 χαχαχα προσέχτε που κάνετε τις συναντήσεις ,είμαι απ Θεσσαλονίκη σε λέω και μάλλον θα έρθω.Βέβαια αν έρθω εγώ ,είμαι σύγουρος πως δεν θα αρκετοί τζιοτσάτσερς. Ενι γουέϊ ,εγώ θα φέρω και καλούδια. Quote Link to comment
+Mimhs.gr Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Μακρυα ειναι $%#&^% .Και με το κρυο δεν λεει τοσο ταξειδι !.Καλα να περασετε . Quote Link to comment
sakis Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) χαχαχα καθόμουν σε διπλανό τραπέζι και κατασκόπευα την συνάντηση.Έχω και φωτογραφικό υλικό.Ναι ήμουν ο τύπος με το καπελάκι και το μαύρο γυαλί ηλίου πιυ έπινε γουίσκι! Edited January 6, 2012 by sakis Quote Link to comment
+dst121gr Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Ωστε εσένα σχολιάζαμε :D Quote Link to comment
sakis Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Ωστε εσένα σχολιάζαμε :D καρα-λολ !!!!! Quote Link to comment
GregoryGR Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Τελικά θα υπάρχει κανένα report από την συνάντηση; Πόσοι ήσασταν, πως περάσατε, καμιά φωτογραφία; Quote Link to comment
sakis Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 η περίπτωση να μην πήγε κανένας,περνά απτο μυαλό σου? Quote Link to comment
asteraki Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Καλή Χρονιά! Παιδιά, η συνάντηση έγινε! Δεν ήμασταν πολλοί, μόνο 4 άτομα, άλλα περάσαμε ωραία. Μιλήσαμε για τις εμπειρίες μας στο geocaching εντός και εκτός Ελλάδας, ανταλλάξαμε trackables, o Kivotos μας έδωσε bison tubes για να συνεχίσουμε να κρύβουμε caches. Επίσης, συζητήσαμε για το πως θα μπορούσαμε να προωθήσουμε το παιχνίδι στην χώρα μας μιας και δεν είναι διαδεδομένο. Η συνάντηση θα επαναληφθεί κάποια στιγμή μέσα στο Μάιο-Ιούνιο. Ελπίζω να δούμε περισσότερους cachers, ένθερμους, που θα έχουν βοηθήσει όλο αυτό το διάστημα να υπάρχουν περισσότερα caches σε βόρεια και λοιπή Ελλάδα. Καλή συνέχεια, asteraki Quote Link to comment
sakis Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 θές να συμμετάσχεις σε κάτς που να έχει φωτιγραφίες με μαγιό των κοριτσιών που παίζουν τζιοτσάτς? Quote Link to comment
asteraki Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 (edited) θές να συμμετάσχεις σε κάτς που να έχει φωτιγραφίες με μαγιό των κοριτσιών που παίζουν τζιοτσάτς? Δυστυχώς η ελληνική κτηνωδία δεν θα μπορούσε να λείψει ακόμη και σε ένα διεθνές παιχνίδι που δεν έχει καμία, μα καμία σχέση με κατς και μαγιο. Σε τέτοιες περιπτώσεις λυπάμαι που ομοεθνείς μου έχουν τέτοιου είδους μυαλά. Γι'αυτό η Ελλάδα χαντακώθηκε και συνεχίζει τον κατήφορο. Απλά λυπάμαι... Υ.Γ. Σε περίπτωση που δω τέτοιου είδους σχόλια ξανά, τουλάχιστον σε συζητήσεις ή ποστς δικά μου, ενημερώνω ότι θα κάνω αναφορά. Edited January 13, 2012 by asteraki Quote Link to comment
sakis Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 (edited) θα με βγάλεις στον τάκο? μπάϊ δε γουέϊ πως είναι το σωστό? -θα σου κάνω αναφορά? ή -θα σε αναφέρω? ΥΓ Αδέρφια τσίμπησε το ψάρι,ξεκινάει καυγάς Edited January 13, 2012 by sakis Quote Link to comment
+Mimhs.gr Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Βρε κοριτσι μου και συ, πως εξισωνεις ολους τους Ελληνες Geocachers ετσι; Αν ειχες παρακολουθησει τα λεγομενα-γραφομενα του 'sakis' στο φορουμ, θα εβλεπες οτι εχει μια φαγουρα να πειραζει οποιον δεν αντιδραει 'σωστα'. Και σωστα ειναι να του πεις κατι που να μην τον συμφερει να απαντησει !! Πχ. 'Που να στειλω τις φωτογραφιες μικρε ?' ή κατι αναλογο ! Δεν ειναι σεξιστης, πειραχτηρι ειναι ! Μην τσιμπας, οι εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο κανονας ! Οι ομοεθνεις σου ελαχιστα φταινε για το χαλι της Ελλαδας, και οι ομοεθνεις σου Geocachers ακομα λιγοτερο ! Quote Link to comment
mpampinos Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 ελληνική κτηνωδία δεν υπάρχει και δεν θα αφήσουμε να υπάρξει σε αυτό το θαυμάσιο παιχνίδι . εδώ απλά διαβάζεις κάτι που έγραψε ένα παιδάκι που έχει αρκετό χρόνο να σπαταλήσει μπροστά σε μια οθόνη μην συγχύζεστε παντού υπάρχει "το μαύρο πρόβατο", είναι μαύρο ξεχωρίζει Quote Link to comment
+Brevetoskylo Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Άλλη Μια συνάντηση θα γίνει πάνω. Παρακαλώ σημειώστε την αλλαγή ημερομηνίας! Θα γίνει Πέμπτη 28! Quote Link to comment
Recommended Posts