+kectam Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Sziasztok! Van valami ötletetek arra, hogyan lehet esetleg letölteni a Challenge-ket? Esetleg a jövőben lesz ilyen lehetőség, mert jelenleg nem találtam erre vonatkozó utalást sehol. Jó lenne, mert többször előfordult velem az utóbbi időben, hogy ládázás közben elmentem a challenge pontja mellett, de ezt csak otthon a megtalálás bejelentése után vettem észre. Vagy marad az, hogy ki kell nyomtatnom indulás előtt, ami elég macerás. Vélemények? Quote
+R.Guszty Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Sziasztok! Van valami ötletetek arra, hogyan lehet esetleg letölteni a Challenge-ket? Esetleg a jövőben lesz ilyen lehetőség, mert jelenleg nem találtam erre vonatkozó utalást sehol. Jó lenne, mert többször előfordult velem az utóbbi időben, hogy ládázás közben elmentem a challenge pontja mellett, de ezt csak otthon a megtalálás bejelentése után vettem észre. Vagy marad az, hogy ki kell nyomtatnom indulás előtt, ami elég macerás. Vélemények? Én első körben felvettm geoládaként a GSAK-ba a kihívásokat, utána lcsoka mutatott egy androidos alkalmazást, amivel online lehet lekérdezni a közlben lévő/világszerte kihívásokat. Quote
+BiharyG Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Én első körben felvettm geoládaként a GSAK-ba a kihívásokat, utána lcsoka mutatott egy androidos alkalmazást, amivel online lehet lekérdezni a közlben lévő/világszerte kihívásokat. Megkerestem, itt van, első ránézésre működik. Quote
+R.Guszty Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Megkerestem, itt van, első ránézésre működik. Nemcsak első ránézésre Én már több kihívást teljesítettem/bejelentettem ennek segítségével. Jópofa, hogyha teljesítesz egy feladatot, egyből készíthetsz fényképet is az alkalmazásból, amit csatol a loghoz. Quote
+BiharyG Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 ...jut eszembe: hogy lehet elérni, hogy weben a fóoldal -> Find challenge után a közelieket listázza? Ha nincs az androidos progi, sosem tudom meg, hogy van errefelé is pár... Másnak működik a közeli keresés? Quote
+R.Guszty Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 ...jut eszembe: hogy lehet elérni, hogy weben a fóoldal -> Find challenge után a közelieket listázza? Ha nincs az androidos progi, sosem tudom meg, hogy van errefelé is pár... Másnak működik a közeli keresés? Jobb oldalt a "Search by location"-ban vagy megadod a várost, vagy a "Find my location" után engedélyezed a böngészőnek, hogy megossza a helyzetedet. Ez az IP címed alapján találja ki, hol vagy. Nekem nagyjából jól szokott működni. Quote
+kectam Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Sziasztok! Van valami ötletetek arra, hogyan lehet esetleg letölteni a Challenge-ket? Esetleg a jövőben lesz ilyen lehetőség, mert jelenleg nem találtam erre vonatkozó utalást sehol. Jó lenne, mert többször előfordult velem az utóbbi időben, hogy ládázás közben elmentem a challenge pontja mellett, de ezt csak otthon a megtalálás bejelentése után vettem észre. Vagy marad az, hogy ki kell nyomtatnom indulás előtt, ami elég macerás. Vélemények? Én első körben felvettm geoládaként a GSAK-ba a kihívásokat, utána lcsoka mutatott egy androidos alkalmazást, amivel online lehet lekérdezni a közlben lévő/világszerte kihívásokat. Hogyan tudom felvenni geoládaként? Ilyet még nem csináltam, mi a menete? Quote
+R.Guszty Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Hogyan tudom felvenni geoládaként? Ilyet még nem csináltam, mi a menete? A GSAK felső menűjében Waypoint és Add... Ott kitöltöd a nevet, kódot, koordinátákat, a leírást, és máris van egy ládád. Persze nem igazi láda, de a Colorado-n szépen megjelent a leírással együtt. Quote
+kectam Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Hogyan tudom felvenni geoládaként? Ilyet még nem csináltam, mi a menete? A GSAK felső menűjében Waypoint és Add... Ott kitöltöd a nevet, kódot, koordinátákat, a leírást, és máris van egy ládád. Persze nem igazi láda, de a Colorado-n szépen megjelent a leírással együtt. Köszönöm, így most mát sikerült, pont olyan lesz mint egy láda, minden leírással együtt. Quote
+kectam Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 A múlt heti levél után, amiben beharangozták a Challange végét, ma be is következett. Már nem elérhető. Ennyi volt... Quote
Recommended Posts