Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 1
baz8755

Oregon 550t issues

Recommended Posts

Having just got my Oregon 550t this weekend I decided to convert one of my existing Geocache sites to a Wherigo cartridge.

 

All worked well in the emulator, but as soon as I copy it to the Oregon I find that clicking on one of my characters only brings up a blank screen with the characters Icon and name :cool:

 

Ideas anyone?

 

Cheers

 

Baz

Share this post


Link to post

yes.

you are using OnClick.

don't do that.

instead, set the full picture as Media (so that it shows up instead of the icon), fill in a proper description (that will show up as text below the picture) and use commands defined on the character to perform actions.

Share this post


Link to post

yes.

you are using OnClick.

don't do that.

instead, set the full picture as Media (so that it shows up instead of the icon), fill in a proper description (that will show up as text below the picture) and use commands defined on the character to perform actions.

 

Thanks, I'll give it a go

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 1

×
×
  • Create New...