Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 1
mikemtn

Gallery Images

Recommended Posts

:) I'm not able to view any gallery images with the exception of the default image. Am I having a senior moment or is it broke?

 

Mike

Share this post


Link to post

:) I'm not able to view any gallery images with the exception of the default image. Am I having a senior moment or is it broke?

Seems to be working ok for me. Where are you looking?

Share this post


Link to post

When I click on click to view gallery images and go to the thumbnails, the default image is the only one I can click on and view. I've tried it in several different Waymarks.

 

Mike

Share this post


Link to post

I'm still not seeing a problem.

 

If you go to this gallery, can you see and/or click on any of the three images?

 

Nope, can't see any of them.

 

Mike

Share this post


Link to post

What browser do you use? I can see the images and click on them with no problem. My browser is Opera 9.

 

Cool picture of the mountain, cache_test_dummies. ;)

Share this post


Link to post

I use Firefox and have tried IE. I get everything that's supposed to be on the page except the image. I don't feel ambitious enough to try to figure out how to post a screen shot.

Share this post


Link to post

OK, I'm on my laptop at a WiFi place and everything's normal. So, it's something to do with my computer at home. I restored it back to a month ago and that didn't help any. I thought that would fix anything. I don't use my home PC much anyway but it's irritating that stuff like this "just happens".

 

Mike

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
Followers 1

×
×
  • Create New...