Jump to content

sukor

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sukor

  1. 2010 wordt een jaar van samen zijn en lieve woorden
  2. Ik, Ik wil een eigen site starten. Het wordt de enige site die goed is. Binnenkort online. Met mij is samenwerken zeer goed mogelijk maar ik ben wel de baas want geocaching is van mij en cachers volgen maar. Face to face vind ik prima maar helaas ben ik verhinderd.
  3. Goed zo lepman. Gewoon het "probleem" afpellen en kijken waar we het over hebben
  4. De vraag is veel meer waarom wil men afwijken en accepteert men gewoon niet de regels van het spelletje. Mens erger je niet ga je toch ook niet tegen de klok inspelen in je eentje. Vernieuwing van Tools ed, mooie site als cachehunters (uiterlijk) zijn toch prima initiatieven en staan de basis van het spelletje toch niet in de weg? Maar ik zal het wel niet snappen. Ik weet wel dat ik erg druk ben met al de fora bij te houden. Maar ja dat zie ik ook maar als een spelletje.
  5. een openbrief op een forum plaatsen? is toch een opening voor een discussie?
  6. Dit is nu samenwerken. Op alle forums dezelfde discussie gaan starten
  7. Fijne kerstdagen van alle mensen achter het .com team. Jullie hebben groot werk verzet.
  8. Gensnet ze moeten je lidmaatschap afnemen.
  9. He gensnet ga eens wat van je leven maken dan als maar te blijven zeuren. Ik neem aan dat dit niet de enige plek is waar je moeite mee heb. Go and have fun
  10. heeft iemand een mooi overzicht naast elkaar van de regels die in het buitenland worden gehanteerd en welk in nederland.
×
×
  • Create New...