Jump to content

naapuri

+Premium Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by naapuri

 1. No niin... Tänään tuli haettua kastunut mikroloki kuivatukseen. Pitänee näköjään sittenkin tehdä uusi loki kuivatuksen sijaan, kun kaksi kätköilijää oli kuitannut käyntinsä leimasimella ja muste on levinnyt ympäri lokia, myös kahden paperin läpi.
 2. Siis tuon Kunto1:n (GC1666M) voimme adoptoida, niin kuin jo mainitsimme.
 3. Voimme adoptoida GC1666M Kunto1-kätkön, jos ei ketään muuta adoptoijaa löydy. Odotellaan nyt tässä vielä siihen Toukokuuhun, ja siis jos ei kukaan muu ole halukas, niin kätkö siirtynee Naapureiden huostaan. Jos haluaisit itse adoptoida kyseisen kätkön, ole hyvä vaan, meidän ei ole pakko.
 4. Tämän päivän Helsingin sanomissa oli sivun kokoinen juttu kätköilystä. "Esiintyjä" ilmoittautukoon, niin saan varmuuden, kuka niissä kuvissa oli! P.S. No ei nyt sentään ole pakko...
 5. Köh köh... Mainitsemassasi tapauksessa oli kyse väärästä koordinaattijärestelmästä, ei suinkaan huonosta mittauksesta No, sattuuhan sitä!
 6. Nykyisin mittaamme omat kätkömme siten, että otamme koordinaatit kahdella gepsillä kätkön kohdalta pääsääntöisesti 3-4 kertaa riippuen koordinaattien heittelystä, eli yhteensä 2*3-4:t koordinaatit. Ennen kuin omistimme kahta gepsiä, mittasimme yhdellä gepsillä edellämainitulla tavalla. Muistaakseni yhtään valituksia huonoista koordinaateista ei ole tullut, kätkömme ovat kai niin "aukeilla" paikoilla, että gepsi on saanut hyvän yhteyden satelliitteihin. Eräs kätköilijä jopa kehui, että eräät koordinaattimme johdattivat millilleen oikealle paikalle
 7. Porolahden Kanava julkaistiin jonkin aikaa sitten, linkkiä en voi valitettavasti laittaa koska kännykällä kirjoittelen...
 8. ***kele ohjelma meni jus 'nenän edestä', mutta onneksi nettiin oli jo tullut toi pätkä. Vaikka kätkön niemeä ei sanottu sen saa kyllä helposti selville.
 9. 100 tuli täyteen, Krepost Sveaborg II.
 10. Tässä pari kommellusta: 1. Kun olimme hakemassa Helsingin Laajasalosta "Laajasalo by Bicycle 7"-kätköä, emme olleet katsoneet kätkölistauksessa ollutta "lähestymisohjetta" kätkölle, vaan jätimme pyörät eri paikkaan kuin oli neuvottu ja vastaan tuli oja. Toinen meistä hyppäsi ihan kiitettävästi, kun taas allekirjoittaneen hyppy jäi vähän lyhyeksi ja uudet lenkkarit upposivat mutaan. Oikean jalan kenkä upposi niin syvälle, että nykyisen Roni L:n piti ihan auttaa kiskomaan minua (nykyään Stone'5) ojasta pois, niin tiukkaan oli juuttunut. Otin molemmat kengät irti ja kaadoin pari litraa ruskeaa ja öljyistä vettä kengistä pois, öljysatama oli aidan toisella puolen, liekö ollut joku ylimääräisten öljyjen tyhjennyspaikka . Lähdimme kotiin päin, vastaantulijat varmaan ihmettelivät: "Mistäköhän ojasta tuokin on kaivettu?" 2. Kun olimme epätoivoiosesti hakemassa Säteilyturvakeskuksen kätköä, pelehdimme pelkkien papereiden kanssa paikalla. Lähestyimme ensimmäistä pistettä metsän kautta, koska emme tajunneet mennä tietäpitkin. Kuljimme metsän poikki, kunnes tuli iso masto vastaan. Luulimme ettei maston alueella saisi olla, joten menimme aidassa olevan aukon kautta sen toiselle puolelle. Kävelimme koordinaatteja kohti ja vastaan tuli tuntematon nainen. Hän kysyi: " Mitäs te pojat täällä radalla teette?" Pienen keskustelun jälkeen kävi ilmi että olimme tulleet pelastusliiton yksityisalueelle. Lähdimme pois paikalta, emmekä ole vielä tähän päivään mennessä löytäneet kyseistä kätköä.
 11. Voin ottaa Savukosken. Saan laitettua Savukosken 0-pisteen vasta heinäkuussa.
 12. Huomasin, kun Hauholle ajettiin, että netissä esitetty nollapiste ei ihan täsmää kylttien kanssa; eräässä kyltissä luki "Hauho 17" (km) ja kun sitten käynnistetiin auton trippimittari, 17 kilometrin jälkeen tultiin paikkaan, josta oli noin kilometri taaksepäin "nettinollapisteelle".
 13. Hauhon 0-pistekin saattaisi tulla... Tosin Stone'5-nimimerkillä joka ei suostunut kirjautumaan juuri nyt .
 14. Tässä olis vähän tarinaa murhasta.
 15. Ainakin meidän kätköistä löytää lapsille sopivia vaihto esineitä, nimittäin ne ovat yleinsä meidän vanhoja pikku krääsöjä millä me ei tehdä mitään. Muuten voisikohan tuolta kirpputorilta löytyä jotain kätköihin sopivia pikku "krääsöjä"?
 16. Tämä "laulu" on joskus soinut päässä etsiessä kätköjä kun ei oiken tahdo löytyä. -Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu? -
×
×
 • Create New...