Jump to content

Samn1

+Premium Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Samn1

  1. As a beginner, I can only wonder... Why?
  2. Beginner aan het woord: Moeten dan eigenlijk alle caches zichtbaar hangen of in een uitgeholde boom of onder iets op de grond liggen? Ken wel een paar reeksen, zoals de dalton trail, die liggen quasi allemaal onder de grond. Maar je moet wel niet graven om eraan te kunnen, mag dit dan wel?
  3. De annulering gaat alleen maar over de vernieuwing, niet over je huidige periode. Deze loopt gewoon de 3 maanden waarvoor je betaald hebt. Bedankt! Dat moest ik weten Heb het ondertussen opgezegd en er kwam zelfs een melding waarin duidelijk mijn antwoord stond
  4. It's everyone's own decision I think, if they want to log it online or not. From my point of view, I enjoy the planning ahead (which caches to search for, which are in the neighborhood, ...) and the logging afterwards online just as amusing as finding the stashes (and signing the logbook) itself!
  5. Die pagina had ik al gevonden hoor Mijn vraag was echter: kan ik nu al annuleren (zodat ik het binnen drie maanden niet vergeet)? Of gaan ze, als ik annuleer, mijn premium onmiddellijk stopzetten (en moet ik bijgevolg zolang mogelijk wachten met annuleren)?
  6. Goeiemiddag, Ik heb vandaag, bij wijze van test, een premium lidmaatschap van 3 maanden genomen (met automatische vernieuwing, daar dit niet anders kan). Ik wil de functies van premium eens uitvoerig testen en na 3 maanden beslissen of ik een jaar-abonnement wil nemen (op aanraden hier op het forum.). Mag ik nu die automatische vernieuwing dan al annuleren? Zal ik dan gewoon deze 3 maanden mijn premium houden? Bedankt!
  7. Never have had to explain. Usually when people see us searching and they come up to us, it's to give us a pointer on where to look
  8. Samn1

    Travelbug

    Hey, bedankt voor die uitgebreide reacties! Als ik het goed begrijp, zijn trackables, net als geocaches, ook iets dat je virtueel kan verzamelen, maakt het extra leuk Veel dingen gelezen die ik nog niet wist, waarvoor dank. Kan niet wachten tot ik eens eentje vind!
  9. Samn1

    Travelbug

    Ik heb al in aardig wat caches een travelbug aangetroffen en ik heb begrepen dat je die dingen mag meenemen, loggen adhv de code die erop staat en dan ergens anders weer droppen (liefst icm de opdracht of de reis die de tb moet afleggen) toch? Zoja, dan ga ik hier eens mee beginnen want dat lijkt me wel een leuke extra dimensie. Mag je gewoon als je één tegenkomt die meenemen of moet je eerst kijken waarvoor die tb staat alvorens hem te grabben? En als je nu zelf een tb koopt en je wilt die een reis laten afleggen. Moet je die dan droppen in een cache die je zelf gelegd hebt of mag dat ook willekeurig? Moet je daarvoor de toestemming van de cache-owner hebben? En stel nu dat ik zeg: ik koop een tb en geef hem de opdracht om 1000 km binnen België af te leggen en daarna terug te komen naar cache x. Als dit gelukt is, mag ik dan de TB zelf terug gaan ophalen en deze een nieuwe queeste geven of "zit het er dan op"? Misschien wat veel vragen, maar ik ben me de laatste tijd wat aan't verdiepen in de verschillende aspecten die ik nog niet ken om nog meer uit het leuke spel te halen! Groetjes, Samn1
  10. Oké bedankt voor je antwoord! Dan zal ik binnenkort toch maar eens een abonnement aanschaffen, 't is niet dat het een fortuin kost natuurlijk :-)
  11. Dag collega cachers! Sinds kort het geocachen terug opgepakt omdat het nuttige aan het aangename te koppelen als ik met men hond ga wandelen! Nu lijkt Premium-member worden me wel interessant (zeker aangezien het niet zo duur is) maar ik zou het toch graag eens willen uitproberen alvorens ik er echt voor ga betalen. Ben nog nooit premium geweest, dus weet ook niet concreet wat het inhoudt. Nu zag ik overlaatst iets van een mogelijkheid om een code te bekomen voor een trial-periode van een maand. Nu vraag ik me af, is er nog een andere mogelijkheid om aan zo'n code te komen buiten bij aankoop van een GPS? Een GPS heb ik namelijk al en daar zat geen code bij :-) Bedankt voor jullie antwoord. Groetjes, Samn1
×
×
  • Create New...