Jump to content

Cmus

+Premium Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cmus

  1. Kalkendotters bedankt voor de goede uitleg. Ik heb het geprobeerd en zie nu wat ik fout gedaan heb. Bij het toevoegen van deze regel stond mijn edit veld op tekst en niet op BRONCODE, dus zodra ik de regel er neer gezet had maakte de site er een quote van. Nogmaals bedankt en weer wat geleerd.
  2. My post, but now in englisch. I found on the site: https://www.geocaching.com/help/index.php?pg=kb.chapter&id=41&pgid=166, that you can put your own TBs on the site with the distance traveled. Now I have tried this in different ways but I do not succeed. What should I fill in now on the ######### characters.
  3. Ik heb op de site : https://www.geocaching.com/help/index.php?pg=kb.chapter&id=41&pgid=166 , gezien dat je je eigen TB's op de site kan zetten met de afgelegde afstand. Nu heb ik dit op verschillende manieren geprobeerd maar het lukt mij niet. Wat moet ik nu invullen op de ######### tekens. Groetjes Clemens
  4. Wij willen met meerdere teams caches gaan maken onder 1 naam. Moeten we dan een nieuw account aanmaken. Kan ik hier meerdere E-mail adressen aan koppelen. Is er een handleiding om makkelijk een site te maken, wij kennen geen HTML.
×
×
  • Create New...