Jump to content

BetulaNL

+Premium Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BetulaNL

  1. Inmiddels zelf opgelost doordat ik op internet verder ben gaan zoeken. Als de etrex aan staat, dan het knopje 'light' kort indrukken en in het scherm, dat daarna verschijnt, met behulp van het pookje de sterkte van de verlichting aanpassen. Die stond dus helemaal uit en daarom leek de verlichting defect. Blijkbaar afgelopen zaterdag tijdens het cachen ongemekrt dat knopje en het pookje aangeraakt. Pfhhhh, gelukkig opgelost
  2. Mijn Garmin etrex 30 is net iets meer dan een jaar oud. Sinds eergisteren hapert de verlichting ineens. Als ik hem gebruik op de batterijen (goed opgeladen) brandt de verlichting ineens niet meer. Als ik hem via de bijgeleverde USB-kabel aan de PC aansluit, brandt de verlichting wel. Heeft iemand een idee?
  3. Inmiddels heb ik een aantal caches opnieuw geladen en die laat de Etrex nu wel zien. Dus wat nu het probleem is geweest.....?
  4. OK, ga ik later deze week doen en dan kom ik er op terug.
  5. Mijn Etrex30 laat ineens maar 14 van de 65 caches zien, die ik erop heb geplaatst. Via de Windowsverkenner zie ik dat ze wel geladen zijn in de Etrex (met de extensie gpx en in de goede map). Het heeft niet te maken met de afstand, want hij toont er zowel die dichtbij zijn alsook een in Frankrijk. En ze staan ook niet plotseling als waypoint opgenomen. In de map GPX staan in totaal 82 gpx-bestanden. Wie heeft er een idee?
×
×
  • Create New...