Jump to content

Team Lucky Ladybug

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Team Lucky Ladybug

  1. Thx, duidelijk overheen gekeken toen ik hier zelf ging kijken.
  2. Ik heb een To Do list aangemaakt, maar nu krijg ik schijnbaar meldingen/mailtjes als er iets gebeurd met caches op mijn lijst. Dit wil ik niet. Kan ik dat ergens uitzetten?
  3. O op die manier, ja dat is dan min of meer de bedoeling, maar ik snap je punt wel. Al zou het mij niet boeien aangezien het een tijdelijk iets is.
  4. Dat is dus nu juist niet het geval met die visit-logjes. Al die cachers die hem automatisch op visit zetten bij iedere cache die ze vinden zijn helemaal niet bezig met die trackable, de kans is groot dat zelfs die trackable niet bij die bezoekjes aanwezig was, want dan had hij ook net zo goed in een cache gedropt kunnen worden. Je hebt juist geen enkele garantie dat hij niet kwijt is zo. Als er nu af en toe een foto of een verhaaltje bij zou staan zodat je weet dat geen geauomatiseerd mailtje is, dan heb je pas garantie. Ik ben zo al meerdere trackables kwijtgeraakt, trackables die eerst maanden ge took it to-ed zijn en dan opeens uit het niets gedropt worden en daarna onvindbaar blijken te zijn. Kennelijk kwam de betreffende cacher er na maanden achter dat hij officieel nog een coin in zijn bezit had, maar al die logs waren automatisch gemaakt dus hij had geen idee meer wat er met die coin was gebeurt. En in plaats van dat eerlijk te melden dropt hij hem maar in een cache, online dan, want fysiek gebeurt er eigenlijk niet. En hoera, de coin heeft zogenaamd honderden km's afgelegd maar is wel opeens kwijt! In die gevallen is het inderdaad niet handig. In mijn eigen geval, neem ik alle TB's ook daadwerkelijk altijd mee!! Anders vind ik het niet reëel om een "took it to" log te maken, als dat niet daadwerkelijk gebeurd. Dit is wel ook een goede reden waarom er TB's in caches zitten die er niet daadwerkelijk zijn. Kortom ik snap nu de motivatie van het niet handig vinden. In mijn persoonlijke geval voel ik me dus niet aangesproken aangezien ik alle TB's altijd meeneemt, want als ik een leuke cache vind dan wil ik ze ook kunnen droppen. Ik controleer dus altijd mijn TB's die ik heb en geregistreerd heb staan als ik op pad ga
  5. Niet alleen erg duur, maar ook erg onwenselijk. Mijn privacy is mij meer waard dan welke geocoin of travel bug dan ook! Wat heeft dat met jouw privacy te maken? Jij kan de GPS tracking device opsporen, dat wil niet zeggen dat anderen dat naar jou kunnen herlijden.
  6. Klinkt logisch, dus zou het verstandig zijn om aan de TB al een uitleg vast te maken dat dit item NIET gehouden mag worden? In de hoop dat er dan meer TB's uit handen blijven van een permanente vreemde bezitter. Zo'n gps tracking systeem op een coin, zou dus echt wel handig zijn. Zou de coin alleen erg duur maken waarschijnlijk. Misschien in de toekomst.
  7. Ik vind het juist leuk om precies te zien waar TB allemaal heen gegaan zijn, wat voor afstand ze hebben afgelegd e.d. Bij mij staat dus standaard de "visited" optie aan bij mijn trackables, zodat ik die niet vergeet te loggen en nu lees ik dat niet iedereen dat fijn vind dus? Grappig. Ik denk elke activiteit is leuk om te weten en zeker als je er toch geen mailtjes van krijgt. Je ziet dat er wat mee gebeurd en dat hij dus niet kwijt is en ook wat voor een afstand hij al heeft afgelegd. Nu bedenk ik me dus dat ik erbij moet zetten dat ik juist graag heb dat hij als visited gelogd wordt.
  8. Iets wat ik in het begin niet vaak tegen kwam, maar nu met grote regelmaat. Sterker nog de laatste 5/6 TB's die in een cache hadden moeten zitten. Zaten er niet in!! Ik vind het zo opvallend dat dit iets is wat ik juist de laatste paar maanden enorm merk, en niet alleen wij, maar ook familie die in een hele andere provincie woont, komt dit regelmatig tegen. Terwijl toen we in het begin cachte er toch regelmatig netjes een TB te vinden was, daar waar het moest. Ligt dat nou aan ons? Of zijn er tegenwoordig toch meer mensen die het schijnbaar leuk vinden om TB's te sparen en onterecht bij zich te houden. Ik ga wensen dat er TB's uitgebracht worden met een GPS trackingsysteem, dat kan superklein zijn. Maar zo is je TB altijd terug te vinden. Sommigen hebben echt speciale betekenissen voor mensen. En ik vind het schandalig dat er zoveel trackables foetsie raken, zonder een melding of wat dan ook.
×
×
  • Create New...