Jump to content

Spyros P.

+Premium Members
  • Posts

    153
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Spyros P.

  1. Καλώς τα παιδιά! Σας εύχομαι καλές αναζητήσεις και πολλές όμορφες εμπειρίες με το καινούριο σας παιχνίδι! Σας περιμένουμε και στο γκρουπ της Αθηναϊκής κοινότητας geocaching στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/athenianGC/ Εκεί θα βρείτε όλες τις νέες κρύπτες, φωτογραφίες και ιστορίες απο τις αναζητήσεις μας καθώς και πληροφορίες για τα events.
  2. ρε π@#στόνεο ψαρούκλα θα πήξει η μ&%να σου, κ%λοποντικέ! Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!
  3. Μπυραρία και άγιος ο Θεός! Πάμε εκεί που είχαμε πάει στις 121212, με κανάτες φρέσκου ζύθου και νόστιμα εδέσματα! Και μετά, όσοι είναι hardcore, πάμε για ενα καφέ στο καταφύγιο, παρκάρουμε τελεφερίκ και απο εκεί πόδια.
  4. Υπάρχει κανένας που να ενδιαφέρεται να το συνδυάσει με διανυκτέρευση στο καταφύγιο; Μπορούμε αν μαζευτούμε μερικοί να στήσουμε και μερικές κρύπτες στα πέριξ, για να τις ψάξουν οι υπόλοιποι την επόμενη μέρα(του event), θα έχει καλό χαβαλέ! Με 10 ευρώ το βράδυ (και έκπτωση σε ανέργους/ορειβάτες) δεν είναι τόσο δύσκολο! http://www.mpafi.gr/overnight-stay
  5. Νέα κρύπτη στο χολαργό, αφιερωμένη στον μεγάλο Jascha Heifetz! http://coord.info/GC4WPFT Σύντομα και νέα κρύπτη στο κέντρο των Καλυβίων Θορικού.
  6. Συμφωνούμε για Μπάφι! Μίμη προχώρα το! Ριξε και κανα τηλέφωνο στους συνήθεις υπόπτους μη τύχει και δεν μπορούν και δήλωσε την!
  7. Μέσα και για πάρνηθα! Η ακρόπολη μπορεί να είναι και ιντερνάσιοναλ όμως... Γιατί δεν κάνουμε και τα δύο; 2/2 την ακρόπολη και μετά απο 2-3 βδομάδες την πάρνηθα; Ή ίσως 26/1 η Πάρνηθα. Αν όμως δεν είμαστε για δύο event, κάνουμε ένα και καλό, και η αλήθεια είναι κέντρο έχουμε κάνει αρκετά, καιρός είναι και για μια εξοχή...
  8. Χρόνια Πολλά ΓΙΑΝΝΗ!!! Λοιπόν, προτείνω να κάνουμε ένα event την Κυριακή 2/2 στον αρχαιολογικό χώρο της ακρόπολης (δωρεάν είσοδος), στις 12,00 το μεσημέρι, και αφού μαζευτούμε και βγάλουμε τις φωτογραφίες μας, πάμε για τσίπουρα/σουβλάκια/ ό,τι τραβάτε. Τι λέτε;
  9. Χρόνια πολλά σε όλους! Καλή χρονιά!!! Υγεία, αγάπη και ηρεμία σε όλους! Στα geocachικά, μακάρι το 2014 να σας φέρει όλα αυτά που επιθυμείτε, πολλά FTF και όμορφες στιγμές! Αύριο έχω ένα ραντεβού στην δυτική Ιερουσαλήμ με έναν πολύ δυνατό εβραίο geocacher, και θα οργανώσουμε δύο κρύπτες Ελλήνο-Ισραηλινής φιλίας. Όσο για το meeting θα χαρώ πολύ να σας δω, μου έχετε λείψει όλοι! (κυρίως όμως ο Μίμης) Χρόνια καλά λοιπόν, κι ότι καλύτερο για τον καθένα απο εσάς ξεχωριστά, και για όλους μας μαζί!
  10. Καλημέρα σε όλους και ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας για τη γιορτή μου!! Επίσης συγχαρητήρια για τις καινούριες κρύπτες στα κατσάβραχα!! Λοιπόν, μπαίνει η νέα χρονιά και είναι ώρα για το καθιερωμένο μήτινγκ της πίτας! Κανένας εθελοντής να το οργανώσει; Εγώ πάντως είμαι μέσα! Προτείνω κάτι γύρω στις 20 Ιανουαρίου και σε κλειστό χώρο. Απ'την άλλη κάτι είχε πει κι ο Έκτωρας για Πάρνηθα... Τι λέτε εσείς;
  11. Ιτ ίζ ρεκομέντεντ ε ρόουπ ιζ γιούζντ αζ ε χαντ λάιν του ντεσέντ δε σλόουπ σαφτ του δε όμπβιους μπότομ. Προσήντ στρέητ αχέντ εντ όβερ δε σπόηλ χήπ. Μπι κέρφουλ αζ γιου απρόουτς δε στέρς ον γιορ ράιτ, γκο του δε φαρ εντ εντ ντησέντ, κάμινγκ μπακ ον γιορσέλφ. Ντησέντ του δε βέρυ μπότομ γουέρ γιου γουιλ ση φορ κόριντορς. Φρομ ράιτ του λεφτ, ναμπερ ουάν, δις κερβς του δε ράιτ εντ εντς ιν α λονγκ ντροπ. Σρτ εκουίπμεντ γουίλλ μπι νήντεντ ας γουέλ ας σέηφτυ λάινς ετσέτερα. Σεκιούρ γιορ λάινς του δε άνκορ λάιν προβάιντεντ εντ ντησέντ τογουόρντς τα κατώτατα. Δε κας καν μπι φάουντ γιούζινγκ γιορ γιου βι τορτς. Όταν δημοσιευτεί θα έχουμε μεγάλο χαβαλέ! Αυτές είναι κρύπτες!
  12. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την τιμή!!! Λοιπον ξεκινάω καινούριο multi puzzle στο χολαργό για πάρτη σας μόνο!
  13. Κάποιος παληκαράς φτιάχνει ένα φοβερό cache στην Αγγλία και θα το εμπλουτίσει με γρίφους και δύσκολη αναρρίχηση. Η περιγραφή της κρύπτης του είναι δημιούργημα μου: Γιου γουιλλ νίντ του γουόρκ άουτ δε πάρκινγκ εντ εντρανς λοκέησιονς ας γουέλ ας ντησάιφερ δε τεξτ, γουίτς γουίλλ γκάιντ γιου του δε κας. Ουάνς γιου έντερ δε κουάρρυ γιου γουίλ νίντ ε κόμπας εντ ε τόρτς. Άι σατζέστ δατ γιου τέηκ του τόρτσις, πρεφέραμπλυ ουάν μπήινγκ ε χεντ-λαμπ, σπέρ μπάτερις, γουότερ εντ ε σνακ (ένερτζυ μπαρ ιζ αϊντίαλ). Δις κας γουίλλ ρεκουάιρ σπεσιαλάιζντ ροκ κλάιμπινγκ εκουίπμεντ του ρητρίβ ας γουέλλ ας δε σκύλ του γιούζ. Ντου νοτ αττέμπτ δις κας γουιδάουτ δε αμπόουβ εντ νέβερ αλόουν. Νο ρούτ χίντεν χίερ. Φώτος αρ περμίσιμπλ, μπατ πληζ ντον'τ τέηκ ένυ αουτσάιντ δε κουάρρυ εντ πληζ ντον'τ ποστ σπόιλερς, δέυ γουίλλ μπι ρημούβντ. Άι γουίλλ μπι χάππυ του κονφίρμ γιόρ άνσουερς μπηφόρ γιου ρητρίβ δε κας ιφ γιου γουίς. Γκάιντς αρ αβέηλαμπλ του ακόμπανυ γιου μπατ δευ γουιλλ νοτ χέλπ. Γκούντ λακ. Ντέηντζερς εντ γκάιντλαινς: Διζ τουγκέδερ γουιθ δε τζένεραλ νόουτς, τερμινόλοτζυ γιούζντ, κονσερβέησον εντ άξες κοντίσιονς χαβ μπιν λίστεντ μπηφόρ εντ δέυ καν μπι φάουντ ιν ένυ οφ δε έρλιερ μπελόου αμπόβ σίρις. Τσεκ δε λινκς ατ δε μπότομ οφ δε κας πέητζ. Κάποια αγγλάκια θα βγάλουν τα μάτια τους!
  14. Καλησπέρα κι απο εμένα και χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες! Μόλις επέστρεψα απ το αλβανικό (κυριολεκτικά) μέτωπο, και βρήκα όλες τις ενδιαφέρουσες μεταφράσεις σας και τα καλά σας λόγια για τις κρύπτες μου (ειδικά του mini-λοκατζή!) Οφείλω να ομολογήσω ότι με τιμά η Groundspeak φτιάχνοντας έναν τύπο κρύπτης ειδικά για να καλύψει τις εμπνεύσεις μου! μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω και να φτιάξω κι άλλες που θα σας χαρίσουν ακόμα εντονότερες χαρές και ηδονές!
  15. Φερέγγυε παίζει να πάω κι εγώ κορφή κιθαιρώνα για να απογειωθώ με το παραπέντε! Αν είσαστε εκεί θα αξίζει να το δειτε αυτό το σκηνικό. Κι εγώ για πρωί θέλω να πάω να πετάξω μέχρι το μεσημέρι. Θα ξαναγράψω το βραδάκι να σου πω σίγουρα!
  16. Και ναι, μια νέα κρύπτη στη περιοχή του Χολαργού σας περιμένει! Αυτή τη φορά είναι μια παζλοκρύπτη με δυσκολία 4,5. Επειδή μάλιστα δεν χρειάζεται να λύσετε κάποια σπαζοκεφαλιά για να τη λύσετε, θα έλεγα ότι είναι ιδανική για δυο κατηγορίες ανθρώπων: όσων δεν γουστάρουν τους γρίφους και τις σπαζοκεφαλιές, κι όσων αγαπάνε πάαααρα πολύ την κλασική μουσική! Τον Gustav Mahler τον ξέρετε; Ετοιμαστείτε να ακούσετε τις συμφωνίες του άλλη μια φορά! Με προσοχή όμως! http://coord.info/GC4QB70
  17. Λοιπόν παιδιά του αστικού geocaching σας έφτιαξα! Ορίστε μια κρύπτη στο Χολαργό για δυνατούς παίχτες: http://coord.info/GC4Q899 Προσοχή-προσοχή! Πρέπει να είστε εξαιρετικά stealth! Και φυσικά να έχετε υπομονή!
  18. Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες geocachers! Ήρθε η μέρα που όλοι περιμέναμε, το super-duper-fantastic-romantic event ειναι εδώ! Η πρόγνωση του καιρού δίνει 20 βαθμούς κελσίου με νοτιά 2 μποφόρ και μέτρια νεφοκάλυψη. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον δεν χρειάζεται να ντυθούμε σαν κρεμμύδια απόψε! Σας περιμένω όλους εκεί!
  19. Λοιπόν in other news σήμερα και αύριο έχει air-show στο Τατόι! Πολλά αεροβατικά σμήνη, δεκάδες αεροπλάνα και ελικόπτερα, αλεξίπτωτα, υπερ-ελαφρά, ανεμόπτερα και γενικώς ό,τι πετάει. Η καλή μέρα είναι αύριο 13.00 με 18.00. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!
  20. κι αλλος ξερει Να κανετε μια κρυπτη στο βαραθρο και να την ονομασετε "Κρεμαστος Λαγος" αφου θα χρειαζεται σκοινια και παλουκια για να κρεμιεσαι μεσα και να ψαχνεις ενα Tupper ! Αυτο θα ειναι επιτυχια! Ενταξει μπορει να εχει οσες εγγραφες εχει και το καραβι του Σπυρου, αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα! H χιονότρυπα όμως, το μέχρι πρότινος ψηλότερο geocache στην Ελλάδα, κι επίσης βάραθρο, έχει πλούσιο logbook και 75% favorites αναλογικά με τις ευρέσεις του... http://coord.info/GC3YC6D http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=4c1b122b-061c-48a2-84d9-e72bd298c045&IID=ee5ae6a1-ed3b-4320-a3ae-a43e6fca39f4 Α και όπου να ναι, οι φερέλπιδες νέοι geocachers θα κανουν log το ξενία... Ποιός ξέρει πώς τους φάνηκε...(?)
  21. Νομίζω ο Μίμης κατάλαβε το πνεύμα με το οποίο έκανε την αλλαγή. Έκτωρα προφανώς, δεν το έκανα για το find, εξήγησα παραπάνω τους λόγους που το έκανα. Στη συζήτηση που προηγήθηκε δεν είχα συμμετάσχει αλλά γενικά έχω ξανακάνει παρόμοιες αντικαταστάσεις σε σημεία που τα χε κάψει η φωτιά πχ Απ την άλλη, δεν χρειάζεται να σου πω ότι έχεις όλο το βουνό δικό σου να βάλεις κρύπτες όπου θέλεις, αλλά αν το συγκεκριμένο σημείο είναι που σε ενδιαφέρει, μπορείς είτε να βάλεις μια multi με αρχικό προορισμό κάπου λίγο μακρύτερα και τελικό στο σημείο της τραγωδίας, είτε μια mystery είτε ακόμα και μια earthcache σχετικά με το βάραθρο της συκιάς που είναι ακριβώς στην απέναντι μεριά του δρόμου, κει είναι το σημείο που έπεσε το πυροσβεστικό όχημα. http://www.grcavingmanual.org/el/index.php?title=Sikia Ίσα ίσα που με δυο κρύπτες στο σημείο θα τραβήξεις και περισσότερους επισκέπτες. Απο εκεί και πέρα το ξέρεις ότι σε συμπαθώ πολύ και δεν θα ήθελα να πικραθούμε για μια χαζοκρύπτη. Αν το θεωρείς σκόπιμο, μου λες, κάνω delete το log μου και μετά κινείσαι όπως νομίζεις. Πάντως όσο θέλεις εσύ να βάλεις μια κρύπτη εκει γύρω, άλλο τόσο θα θελα κι εγώ να βάλω μια μέσα στο βάραθρο και να την κάνω Τ5/D5
  22. Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα ο δρόμος μου με έβγαλε προς τα εκεί και ξανατοποθέτησα το flag. Προσπάθησα να μείνω στην αρχική περιγραφή οπότε χρησιμοποίησα ένα πορτοφολάκι με logbook και ναυλον προστασία, όπως το αρχικό. Κατα τη γνώμη μου, είναι καλό κάρμα να ξαναβάζεις μια κρύπτη, ειδικά αν είναι κάτι εύκολο για σενα, και το σημείο καλύπτει κάποιες προυποθέσεις. Επειδή έχω δει πολλές κρύπτες να αργούν με τους μήνες για να γίνουν archive, και μετά άλλο τόσο καιρό για να μπει καινούρια (αν μπει), το θεωρώ καλύτερο να αναστήσω την κρύπτη, και να επιτρέψω στους άλλους παίχτες να έχουν μια κρύπτη να επισκεφτούν στο όμορφο εκείνο σημείο. Τι κι αν ο ιδιοκτήτης σταμάτησε το παιχνίδι; Υπάρχουν εκατοντάδες κρύπτες που ενώ δεν έχουν χαθεί, οι ιδιοκτήτες τους δεν ασχολούνται πια με το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να υπάρχει η κρύπτη για να την βρίσκουν οι παίχτες. Ασε που κι αν ακόμα το logbook έχει χαθεί κι αντικατασταθεί με νέο, εμένα μου αρέσει πολύ να διαβάζω τα παλιά logs στο ιντερνετ. Γιατί να χαθούν στη λήθη του archive όλα αυτά που γράψανε κάποιοι για την εμπειρία τους σε αυτό το μέρος; Αυτά απο εμένα, geocachικούς χαιρετισμούς σε όλους!
  23. Μια χαρά Έκτωρα, μέσα είμαι για καταφύγια κι αλητείες! Μόλις το δημοσιεύσεις πες μας! BTW σήμερα βρήκα το Athenian Lights χωρίς το TB!! Νομίζω ότι για Χολαργιώτες είναι εύκολη υπόθεση.
  24. A ρε μπαγάσα, συγχαρητήρια! Μακάρι να αντέξει, ελπίζω το κουτί και τα υλικά να είναι ανάλογα των συνθηκών! Τώρα είναι που ψήνομαι για Όλυμπο Σ/Κ. Είχε κόσμο ο Mike?
×
×
  • Create New...