Jump to content

nikos.beaver

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nikos.beaver

  1. Μπράβο Mimhs και Statisav. 'Εχω όμως μια ένσταση. Παραπονιόμαστε ότι οι Έλληνες Geocachers ειναι λίγοι σχετικά, και θέλουμε να μπουν στο παιχνίδι πειρσσότεροι. Ένα ακόμη "εργαλείο" στην εγχώρια αύξηση των παιχτών , είναι να περιλαμβάνουμε στην σελίδα της cache , το κείμενο ΚΑΙ στην Ελληνική γλώσσα. Έχω παρατηρήσει ότι σε πολλές cache του εξωτερικού πχ Γερμανίας, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να γράψουν σε άλλη γλώσσα πέραν της μητρικής τους, είτε στην περιγραφή της, είτε στα logs Περιμένω τις σκέψεις σας πάνω σ΄αυτό. Υ.Γ αντίθετα οι κρύπτες της Κρήτης ακολουθούν την παραπάνω συνταγή , με περιγραφή ΚΑΙ στα ελληνικά. Αγαπητοι συμπάίχτες η ομαδα προσκοπων μου (Αλοννήσου), τοποθέτησε την πρωτη τησ κρύπτη!!!πιστευω και ελπιζω οτι θα ακολουθησουν κι αλλες ομαδες απο όλη την Ελλαδα!!!!θα χαρουμε με νεα logs!!!!
  2. wind&water και giannisp ευχαριστω πολυ για την ανταπόκρισή σας!!!!!!λόγω εργασίας θε επικοινωνήσω μαζι σας από τρίτη!και πάλι ευχαριστώ πολυ!!!!!!
  3. καλησπερα και πάλι!ειμαι Αλόννησο και η σκέψη μου είναι να δραστηριοποιηθούν οι ομάδες προσκόπων σε όλη την ελλάδα , βάζοντας κάποιες κρύπτες που θα μπορούν να έχουν σαν ανταλάξιμα , π.χ. προσκοπικά σήματα για όλους τους παίχτες + έναν φάκελο που θα μπορούν οιπροσκοπικές ομάδες που θα βρίσκουν τις κρύπτες να βάζουν μέσα μία φωτό τους ή όποια άλλη ιδέα καλοδεχούμενη!!!!
  4. Καλησπέρα , θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να μου πεί αν μπορεί να γίνει προώθηση και ανάπτυξη του παιχνιδιού μέσω του ΣΧώματος Ελλήνων Προσκόπων. το mail μου είναι nikos_oeo@yahoo.gr και θα χαρώ να συνομηλίσω με άλλους συμπαίχτες!!!
×
×
  • Create New...