Jump to content

MooseM

+Premium Members
 • Posts

  78
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MooseM

 1. 2600 tuli täyteen joulupäivänä Riikassa kätköllä: Bastejkalns strikes again. Kiitos reijamasan tiimille seurasta.
 2. Jos joskus tulevaisuudessa on tarvetta saada materiaali käsinkosketeltavaan muotoon,niin voin ehkä jossain määrin avustaa prosessissa.Viestiä tulemaan jos on tarvetta. En kerinnyt tutustumaan materiaaliin kuin pintapuolisesti,mutta aika hyvältä näyttää.
 3. Riihimäellähän on jo HEIKKIKAS:n tekemä 0:km jemma: GC11VCP
 4. Alla oleva sihisijä tuli vastaan 5.5 Saaren kansanpuistossa(GC121HZ),noin kolmen metrin päässä purkista.
 5. MooseM

  FIN: Taskulamppu

  Olen ollut erittäin tyytyväinen tuohon "viranomaistenkin" käyttämään pieneen xenonvalaisimeen,hinta on paha,mutta kyllä valoakin sitten riittää. Eihän tuo mikään pitkän pimeässä tehtävän patikkaretken lamppu ole,vaan tarkoitettu hetkellisiin valaisuihin tarkoissa paikoissa.
 6. On Villellä ollut ohjelmaa http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LU...a5-0faa33a7b725
 7. Kehtaiskohan sovittaa viittaa hartioilleen? Kerran odottelin 40 minuuttia muutaman koltiaisen poistumista Aulangon uimastadionin hyppytornin luota, että pääsin veimään takaisin purkin - olin ottanut sen mukaani vähän syrjemmälle, koska en arvannut niin auikealla paikalla ruveta aukomaan rasiaa ja kirjaamaan löytöäni. Paikka oli varmaankin Ahvenisto,eikä Aulanko,no sama kylä kuitenkin
 8. Sama juttu,voisin 2-3 kätköä adoptoida tuolta Hauhon suunnalta.
 9. Tutkin tätä hiukan tarkemmin, ko.paikasta lähin kätkö sijaitsee 760km päässä Mongoliassa. Siinä olisi myös jollekkin FTF hunterille oiva kohde
 10. Tipahti tänään hämeeseenkin yksi bugi. Määränpäänä Kiselyovsk,Russia.
 11. 0 km: Renko (GCZVTE) julkaistu.
 12. Kertokaahan myös meille suomenkielisille!!
 13. Meidän paras saalis tähän mennessä on täytekynä, mutta juuri tuollaisia tikkaita on kätköporukalla kaipailtu!! Arveltiin, ettei sellaisia kai ole olemassakaan, että kukakohan alkaisi sellaisia tehdä/myydä/vuokrata (vink, vink kivenalla -kauppiaat) Kapeat, kevyet alumiinitikkaat. Ja sitten joku löytää sellaiset kätköltä! 1,5-metrisellä kätköilijällä kun yllättävän usea kätkö on aika korkealla... Käväskääs kysäsemässä lähimmästä sähköasennuksia tekevästä firmasta,ns. kaapelikouru on ihan hyvä lyhyiksi tikkaiksi.
 14. näkyykö sillä, joka haasteen saa, että toive ois että tulee tonne geocachingiin...? kun vaan noita jästituttujani mietin, jos ei näy, ne voi kuvitella mun haluavan vaikka koirat pottiin tai johonkin muuallekin.... Tosin hyvä potti sekin, geocaching on vaan hienolla sijalla (minäkö kilpailuhenkinen.... ) Haasteita menemään vain,kyllä me kympin sakkiin päästään....
 15. Kolikko mahtuu filmipurkkiin,mutta ei pienempiin. Listaan kolikon sivulle myös kolikon "tarkastamat" nollapisteet.
 16. Tipautin muutaman kolikon ja laitoin pari haastetta. Hauskaa joulua kaikille.
 17. Kiitos edelleen tapahtumasta.Vilosparta sopi tehtäväänsä sataprosenttisesti,piti "nuorison" hienosti kurissa,oli mukava tavata.Kuljettaja hoiti hommansa myös samalla prosentilla,kätköilytaukoja oli sopivin välein ja kuulutuksetkin niinkuin reissussa pitää olla.
 18. Vilosparta tuossa edellä kertoikin ajatukseni.Mukana ollaan vaikka ei asiasta mitään haisua
 19. 0km: Hattula julkaistu (GCZHRF)
 20. Tuo Vilosparran linkki on kyllä viimeisen päälle,mun täytyy varmaan aihetta sivunneena hankkia tuollainen ja alkaa kätköillä tuolilla
 21. Läheskään kaikki kätköjen omistajat eivät lue tätä foorumia,joten olisiko syytä laittaa vaikka tämä säie linkkinä pitkään disabloitujen kätköjen omistajille. Esim.tapaus 1:Hämeenlinnassa on yksi kätkö jonka omistaja ei ole käynyt GC:n sivuilla heinäkuun jälkeen ja jonka GC:n sivuille ilmoittama sp-osoite ei ole enään toiminnassa,mitä tällaisissa tapauksissa tehdään???? Esim.tapaus 2:Hämeenlinnassa on myös yksi kätkö joka on ollut vuoden disabloituna.Olen lähettänyt postia omistajalle,hän on lupaillut laittaa kätkön kuntoon,mutta mitään ei ole tapahtunut.Olen myös ilmoittanut halukkuuteni adoptoida kätkö,mutta kun ei tapahdu mitään niin mitä tällaisissa tapauksissa pitäisi tehdä?? Kertokaapa viisaammat hyviä ideoita mm.tällaisiin tapauksiin.
 22. Kunnanihmiset eivät voi kieltää oman valokuvan käyttöä,jos siinä sattuu olemaan vaakuna niin eihän sille mitään voi???
×
×
 • Create New...