Jump to content

steiger5

+Premium Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by steiger5

  1. Ik wil samen met een bevriende cacher een event organiseren en een traditioneel daarbij in de buurt neerleggen. Nu heb ik onder mijn profielnaam dit event en deze cache aangemaakt, en er bij vermeld dat we beiden cache-owners zijn. Nu is het zo, dat ik wel in de, nog niet vrijgegeven, pagina kan, en dus alles kan wijzigen,maar mijn bevriende cacher niet. Hoe kan ik dat oplossen? We willen beide beheerder zijn, en beide wijzigingen kunnen doorvoeren.
  2. I have still lost all my banners when I uploaded my dashboard photo. How can I retrieve them?
  3. Oke, thnx. Ga ik doen.
  4. Als ik probeer via 'Lijstbeheer' mijn lijsten in mijn Garmin te zetten, zie ik ze niet terug op mijn gps. Ook niet op mijn SD kaart. Het lukt me wel om losse caches in de GPXmap te zetten, maar niet via Lijstbeheer. Hoe zou ik dat wel kunnen regelen? Het kan ook wel via een PQ, maar dat is weer een stap extra. Dit leek me zo makkelijk, nu die plugin voor de Garmin niet meer ondersteund wordt.
  5. Als ik probeer via 'Lijstbeheer' mijn lijsten in mijn Garmin te zetten, zie ik ze niet terug op mijn gps. Ook niet op mijn SD kaart. Het lukt me wel om losse caches in de GPXmap te zetten, maar niet via Lijstbeheer. Hoe zou ik dat wel kunnen regelen? Het kan ook wel via een PQ, maar dat is weer een stap extra. Dit leek me zo makkelijk, nu die plugin voor de Garmin niet meer ondersteund wordt.
  6. Yes, het is gelukt! Toen ik de hele pq had verwijderd, zag ik dat er nog 6 caches in stonden. Waarom zijn die niet meeverwijderd??? Nadat ik die ook had verwijderd, en de pq er weer in had gezet, stonden de meest recente logs er wel in! Dus het werkte. Bedankt! Blijft de vraag waarom die 6 er in bleven staan.
  7. Ik heb het oude bestand verwijderd, gps uitgedaan, opnieuw opgestart, opnieuw pq er in gezet, maar nog steeds verschijnen alleen maar oude logs. Tot eind augustus (het is nu begin oktober). En de pq heb ik ook vandaag pas aangemaakt. Is dus ook geen oude. Heb je nog meer tips ?
  8. In de pq die ik geladen heb, staan de logboeken van een maand geleden! En niet de meest recente. Ook een cache die nu offline is, staat als online in mijn pq. Hoe is dit mogelijk? Heb al een keer het hele bestand van mijn gps verwijderd, en opnieuw erop gezet. Als ik op mijn computer kijk in het gedownloade bestand, staan de nieuwste logs er wél in. Dus alleen op mijn gps zijn ze niet te lezen. Wie biedt hulp?
  9. Ja, staat aan. Ik heb er meerdere kaarten op staan, Zweden, Denemarken, Australië, die staan uit. Maar Nl staat aan.
  10. Ja, dat kan ik ook. Die staan aan, op hetzelfde niveau als de andere profielen waar ik wel de straten en straatnamen op zie.
  11. Daar staat hij op Meest. Dus ik zou alles moeten zien. Het typische is, dat ik in het Profiel Recreative en Automotive wel alle straten en straatnamen zie, maar in het Profiel Geocaching niet. De kaart staat dus wel goed op mijn gps. Heb je nog een tip? Ik heb hem al een keer gereset.
  12. Ik heb via osm de kaart van Nederland op mijn Garmin Oregon 550t gezet, waar ik zeer tevreden mee ben! Alles is er op te zien. Alle straatnamen, weggetjes, etc. Sinds enkele weken zijn alleen al de wegen en namen van mijn gps verdwenen. Via basecamp zie ik dat het wel op mijn gps staat, maar waarschijnlijk heeft een van de kinderen iets aan de instellingen verandert, waardoor ik geen straatnamen meer zie. Ik zie wel de bebouwing van de steden, maar geen wegen en namen. Weet iemand wat ik daaraan moet doen???
  13. Op mijn eerste IPad was ik meteen ingelogd als ik de geocaching-app opende. Heb sinds kort de IPad-air, en nu moet ik elke keer inloggen wanneer ik de app open. Mijn gegevens staan wel al ingevuld,en ik hoef alleen aar te enteren, maar het kost weer een paar tellen. Kan dat ook anders, zoals bij mijn eerste IPad?
×
×
  • Create New...