Jump to content

witterholt

+Premium Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by witterholt

  1. My problem of the crash that I reported for 3.94 is also solved. I am happy.
  2. Yes, I discovered a bug in the 3.94 beta that I already reported to Garmin. In the map I choose Geoaching, Find Another. After that I select the icon to search for a geocache by name. When I close this screen without any input the crash occurs. The only way to recover after that is to remove the battery. Extra information: I use the Garmin Benelux map.
  3. De Montana 650 is wel groot, maar dat heeft zowel voor- als nadelen. Het belangrijkste voordeel is dat het scherm lekker groot is waardoor je zowel met de plattegrond als tekst een goed overzicht hebt. Het nadeel is dat ie wat zwaarder en logger is dan de 62. Zelf ben ik er inmiddels wel aan gewend en heb ik er geen problemen mee. Later wil ik het device ook inzetten als fietsnavigatie maar er is nog geen geschikte houder verkrijgbaar.
  4. Zelf gebruik ik een outdoor GPS met paperless caching functionaliteit. Het is dan geen Garmin 62 maar een Garmin Montana 650, maar kwa functionaliteit zijn deze vergelijkbaar. De belangrijkste redenen voor mij om een outdoor GPS te kiezen i.p.v. een smart phone zijn de langere accuduur en robuust- en waterdichtheid van een outdoor GPS. In het veld kan je device om wat voor reden nog wel eens een stootje te verduren krijgen. Het is mij al wel overkomen dat ik uitgleed en de Montana ten val kwam. Gelukkig was er niets aan de hand, maar ik denk niet dat een gemiddelde smart phone het er heelhuids van af had gebracht. Kortom: tot nu toe heb ik nog geen enkele spijt van de aanschaf van de Garmin Montana 650! Met een frequente automatische pocket query is het eenvoudig om te beschikken over de actuele gegevens van de caches.
×
×
  • Create New...