Jump to content

jaga13

+Premium Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jaga13

  1. Yesterday i found this coin in Zutphen;Holland..a mystery..no tracking code???? After all i found after great searching this topic. With the coin was a small dutch note. strange all i read here is in the USA. i will soon replace this coin,but hope other men will understand how to log this item. Difficult i can't drop it like other trackables.
  2. Een 1/4 deel van de 4heldermannen heeft ook door de week tijd, en gaat ook niet graag alleen op pad. Daarom cachen wij vnl in het weekend. Wij wonen gemeente Rijssen Holten Ik stuur even een priveberichtje.
  3. Ik zoek een enthousiaste cacher om samen op stap te gaan. Ik heb ook vooral door de week tijd, maar vind het niet echt gezellig alleen te gaan.Handig,als je een beetje in de buurt woont..regio Zutphen/Apeldoorn/Deventer.
  4. dank je! het is net gelukt mbv slimme zoon..ipv chrome geopend met explorer en dan werkt de boel wel!!
  5. Ik heb per ongeluk een verkeerde html geladen, waardoor ik ipv een banner..een cachepagina op mijn publieke profiel kreeg te staan. Nu werkt de funktie edit your profile (en ook de andere funkties daar) niet meer, waardoor ik de html niet weg kan halen. Wie heeft een idee??? Alvast dank,jaga13
×
×
  • Create New...