Jump to content

Brankkori

+Premium Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Brankkori

 1. Vaikka myöhässä olin liikkeellä niin en kuitenkaan liian myöhässä sillä tänään tuli meikäläisenkin postilaatikkoon tuo "rinkula" matkalla Meksikoon Motuliin !
 2. Violetti löytyi tältä: GCK16G Luopiosten Kirkonrotta -kätköltä! Ei siis Lumpeelta! Joku muu saa etsiä loput, mun ei enää tartte
 3. Kiitos Kapteenille Icon Ho:n esittelystä ja mukavasta rupattelutuokiosta, niin ja Geoviukselle myös. Kätköilemisiin Sami
 4. Jep, eilen töissä ei jostain syystä real player toistanut juttua mutta nyt kotona sain kuunneltua. Erittäin selkeä ja onnistunut haastattelu, ei mitään takeltelua tai jännittämistä havaittavissa ! Hieno homma!
 5. Terve. Harmi, etten ollut maisemissa maanantaina, olisin tullut ehdottomasti mukaan. Keskiviikko, torstai tai perjantai sopisi meikäläiselle jos vielä löytyy muitakin halukkaita maanantain tapaiselle miitille. Pitäähän tuollainen määrä travellereita nähdä kerralla Sami
 6. Ei toimi enää tuo http://webchat.xs4all.nl/cgi-bin/ircnet/irc.cgi , ja minä hölmö en mitään muuta edes osaa käyttää!
 7. 200. Kätkö löytyi 3.4.2006 ja sen "kunnian" sai: http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...db-7c138477e3d9
 8. Jep. Vuoden vaihteessa minäkin siellä viikon oleilin ja muutamalla kätköllä vierailin (katso profiilistani). Koko saarella ei montaa ns. kaupunkikätköä ole vaan useimpiin joutuu jotenkin matkustamaan. Paras tapa on vuokrata auto, ei ole kallista. Meillä oli 3 päivää täysvakuutuksella 100e. Siten pääsette parhaiten kätköjen lähelle. Tosin patikoidakin pitää lähes joka kätköllä, mutta on se sen arvoistakin. Kaikki missä minä kävin olivat omalla tavallaan ylitse yhdenkään suomessa löytämäni ! http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...b4-1e216573736b http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...48-3324a5548176 http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...e9-687d6345a37e Nuo ainakin löytämistäni olivat todella mahtavia !! Ei muuta kuin hyvää reissua!
 9. Oiskohan geocaching sivustolla jotain häikkää, koska minäkään en saa tiputettua yhtä tb:tä kätköön?! Jumittaa muutenkin sivuston latautuminen todella pahasti nyt ja aina kun yritän tiputtaa tb:tä niin junnaa paikoillaan kunnes tulee "timeout" jne. -ilmoitus!
 10. Asiallinen oli kirjoitus minunkin mielestäni ! "Omituinen harrastus" hieman nauratti
 11. Minä olen numero 143 ! Ihan vaan senkin kunniaksi, että tänään (28.1.2006) löysin kätköni, joka oli vastaava järjestysnumeroltaan !!!!!!
 12. Minä laittaisin "talvikiellon" sellaiselle kätkölle, jossa itse purkki peittyy lumeen. Esim. kuopat, raot -kolot ym. mihin on mahdollista sataa lunta siten, että purkki ja koko ko.kolo ym. peittyy täysin. Ja sellaiset alueet missä lumi voi vapaasti "peittää" maisemaa siten, että siellä ei ole enää havaittavissa sellaista mastonkohtaa "johon itse purkin laittaisin" Esimerkkinä vaikka alue, jossa esim. vihjeen perusteella kätkö on jossain kiven alla/kolossa mutta lumen ollessa maassa alue on lähes tasaisesti lumipeitteinen. Ainakin symboli: "lumihiutale poikkiviivalla" antaa osviittaa itse hakijalle koska kannattaa kenties milläkin alueella ko. kätköä etsiä. Tottakai kaikkia kätköjä voi etsiä aina mutta onko mielekästä ajaa pitkiä matkoja vain todetakseen paikanpäällä, että lumi todennäköisesti estää kätkön löytymisen vaikka kätkösivuilla ei mainintaa asiasta ollutkaan
 13. Terve kaikille. Laittakaahan ainakin kaikki täällä lukemassa käyvät kätköjen omistajat kätköjenne informaatiot kuntoon, eli onko se esim. sopiva talvikätköilyyn ym. Kiitos.
 14. Minä ainakin myönnän, että ekaa omaa kätköä tehdessäni minulla oli NIIIIn suuri INTO saada kätkö valmiiksi ja paikoilleen, että täydessä kaatosateessa sen piilotin ja samalla kertaa koordinaatit otin, tosin neljän parin minuutin välein otetun waypointin keskiarvosta. No, varmasti hyvällä säällä koordinaatit näyttävät hieman eriä kuin antamani mutta hyvin on kätkö kuitenkin löytynyt, vihjeeni kun ainakin on mielestäni osuva.
 15. Valitettavasti minulla ei ole enää tallessa s-postissani tekemääni anomusta mutta kyllä se mielestäni oli aikalailla kattava ja sisälsi suoria linkkejä mm. karttapaikka -sivustolle sekä kätköilyharrastajan sivuille sekä myös oman kuvaukseni kätköilyn laadusta ja siitä mistä on kysymys. Mutta mitäpä noita vanhoja enää muistelemaan. Keksitään uusia paikkoja.
 16. Tässä minulle Tampereelle Halimasjärven luonnonsuojelualueelle suunnittelemani kätkön lupa-anomuksen vastaus kokonaisuudessaan. Ei niin kauhean "hyvä" mielestäni. Vastaus tuli eri henkilöltä, jolle selvityksen/anomuksen lähetin ja vasta usean viikon jälkeen. "Luonnonsuojelualueella on rauhoitusmääräyksin kielletty mm. maa- ja kallioperän vahingoittaminen, suunnistus- ja muut kilpailut sekä kasvien ja kasviosien vahingoittaminen. Geokätköily saattaa olla ristiriidassa näiden aluetta koskevien rauhoitusmääräysten kanssa." -- martti.reinikka@ymparisto.fi Pirkanmaan ympäristökeskus / luonnonsuojeluosasto / lakiasiat Rautatienkatu 21 B, PL 297, 33101 Tampere
 17. No niimpä näkyy, kiitos linkistä. Katsotaan mitä tuleman pitää.
 18. Olin tossa reilun viikon reissussa ja olisi "varastossa" muutama ko. kätkö mutta huomasin, että kaikki Locationless (Reverse) kätköt on arkistoitu . Onko tästä jo ollut jotain puhetta tai onko jollain tarkempaa tietoa asiasta miksi näin on !?
 19. My first cache was 31.8.2005 Mannerheiminkallio by epeli (GCG31B). Today 17.11.2005 I solved and found my 100. cache, Divine Comedy - Inferno Circle II - Lustful by Divine (GCKDDH)
×
×
 • Create New...